Haberler

Kayıp Kadının Gölette Cesedi Bulundu

SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'nde dün kaybolan 38 yaşındaki Mevruş Deveci yakındaki bir gölette ölü bulundu.

SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'nde dün kaybolan 38 yaşındaki Mevruş Deveci yakındaki bir gölette ölü bulundu.

İlçeye bağlı Akçalı Köyü'nde yaşayan Turan Deveci ile 1.5 ay önce evlenen Mevruş Deveci dün sabah saatlerinde evden çıktı. Eve geri dönmeyen Deveci'nin yakınları, köy ve çevresinde arama yaptı, ancak sonuç alamadı. Yakınlar, son olarak köy yakınındaki Kapıköyü Göleti yakınlarında görülen Deveci'nin bulunması için jandarmadan yardım istedi. Mevruş Deveci'nin gölete girmiş olabileceği ihtimali üzerine olay yerine Sivas İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) dalgıç ekipleri çağrıldı. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından dalgıçlar, Mevruş Deveci'nin cesedine ulaşıp sudan çıkardı.

Deveci'nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Yıldızeli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Mevruş Deveci'nin iddiaya göre psikolojik rahatsızlığı olduğu, eşinin de aynı nedenle bir süredir Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. - Yıldızelisivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yıldızeli Akçalı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title