Haberler

Kayıp Gülistan'ı arama çalışmaları sürüyor

Güncelleme:

- Kayıp Gülistan'ı arama çalışmaları sürüyor Tunceli'de 227 gün önce kaybolan Üniversite Öğrencisi Gülistan Doku'yu arama çalışmaları sürüyor.

- Kayıp Gülistan'ı arama çalışmaları sürüyor

TUNCELİ - Tunceli'de 227 gün önce kaybolan Üniversite Öğrencisi Gülistan Doku'yu arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalarda henüz Doku'ya ait bir ize rastlanamadı.

Tunceli'de 5 Ocak tarihinden bu yana haber alınmayan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü İkinci Sınıf Öğrencisi Gülistan Doku'yu arama çalışmalarına Uzunçayır Baraj Gölü'nde devam ediliyor. Jandarma Genel Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve AFAD il müdürlüklerinden ekiplerin katıldığı çalışmalar su altı ve su üstünde devam ediyor.

Aramalar kapsamında teknik ekip tarafından belirlenen alanlara birinci sınıf dalgıçlar tarafından dalışlar gerçekleştirilirken Su Altı Görüntüleme Cihazı ile de su altı çalışması gerçekleştiriliyor.

Botlarla su üstü aramalarının da yapıldığı çalışmalarda henüz Doku'ya ait bir ize rastlanamadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tunceli Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title