Haberler

Kayıp Gencin Cesedine Ulaşıldı

Güncelleme:

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yaklaşık olarak 1 aydır kayıp olarak aranan 16 yaşındkai gencin cesedine ulaşıldı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yaklaşık olarak 1 aydır kayıp olarak aranan 16 yaşındkai gencin cesedine ulaşıldı.

Kastamonu'da bir aydır kayıp Ahmet Sefa Pehlivan'ı arama çalışmaları esnasında, 155 Polis İmdat Hattına gelen bir ihbar aramanın seyrini değiştirdi. Tosya İlçe Merkezine yapılan ihbarda Behçelievler Mahallesi Hocaargıp Paşa Caddesi üzerinde bulanan asri mezarlığa yakın boş arazide insana ait kafatası ve kemikler görüldüğü bildirildi. Bunun üzerine Kastamonu'dan gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, boş arazide K9 köpekleri ile incelemelerde bulundu. Yapılan araştırmada, çalılık bölgesinde insana ait kemiklerin yanı sıra bir çift ayakkabı, parçalanmış pantolon ve tişört bulundu. Boş arazi üzerinde yapılan incelemeler sonucunda elde edilen kemik ve elbiseler, kriminal incelemeye gönderildi. Burada Adli Tıp Kurumunca hazırlanacak rapor doğrultusunda aileden de alınacak kan ve doku örnekleri karşılaştırılarak, cesedin kesin kimlik tespiti yapılacak.

Öte yandan Kastamonu Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda elde edilen elbiseler bir aydır kayıp olan Ahmet Sefa Pehlivan'ın ailesine gösterildi. Aile elbiselerin 16 yaşındaki oğulları Ahmet Sefa Pehlivan'a ait olduğunu doğruladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Tosya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title