Haberler

Kayıp Genç, Öldürülmüş Olarak Bulundu

Denizli'nin Honaz ilçesinde dün gece eve dönmeyince polise kayıp başvurusunda bulunulan 17 yaşındaki Emrah Tozlu, Lalabağlar Yaylası'nda başı taşla ezilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Denizli'nin Honaz ilçesinde dün gece eve dönmeyince polise kayıp başvurusunda bulunulan 17 yaşındaki Emrah Tozlu, Lalabağlar Yaylası'nda başı taşla ezilerek öldürülmüş olarak bulundu. Cinayet ile ilgisi olduğu iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Honaz ilçesinde meydana gelen olayda, Lalabağlar Yaylası olarak bilinen ağaçlık alana, piknik yapmak için giden bir grup genç, ateş yakmak için odun toplamaya başladı. Ağaçlar arasında dolaşan gençler, önce bir çift ayakkabı, 5 metre ileride de erkek cesedi buldu. Gençlerin ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri yaptıkları incelemede, başı taşla ezilerek öldürülmüş olan kişininin 17 yaşındaki Emrah Tozlu, olduğunu belirledi. İncelemenin ardından cesedi morga kaldırılan Emrah Tozlu için, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

DOLAŞMAYA ÇIKMIŞ DÖNMEMİŞ

Emrah Tozlu'nun dün akşam saatlerinde dolaşmak için dışarıya çıktığı ve bir daha da eve dönmemesi üzerine baba Ayhan Tozlu'nun kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Acı haberi alan Tozlu'nun ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından araştırma başlatan jandarma ve polis ekipleri, Emrah Tozlu'nun ilçede en son birlikte görüldüğü E.T'nin kimliğini belirledi. E.T., (27) şüpheli sıfatıyla ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Cinayet ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

- Denizli / Honaz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title