Haberler

Kayıp Askerin Ailesinden Şehit Ailesine Ziyaret

Teröristlerle Girilen Çatışma Sonrasında Kaçırılan Gaziantepli Er İrfan Beyaz'ın Babası Halil Beyaz, Aynı Çatışmada Şehit Olan Er Mehmet Cücük'ün Ailesini Ziyaret Etti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kırsalında teröristlerle girilen çatışma sonrasında kaçırılan Gaziantepli er İrfan Beyaz'ın babası Halil Beyaz, aynı çatışmada şehit olan er Mehmet Cücük'ün ailesini ziyaret etti.

Teröristler tarafından kaçırılan asker İrfan Beyaz'ın babası Halil Beyaz ve beraberindeki bir grup, Şehitkamil ilçesi Aktoprak beldesine bağlı Göksuncuk köyünde ikamet eden şehit er Mehmet Cücük'in babası Cabbar Cücük ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu. İki babanın buluşması sırasında duygulu anlar yaşandı. Kayıp asker İrfan Beyaz'ın babası Halil Beyaz, ziyarette yaptığı açıklamada, "Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Hepsi bizim çocuklarımız. Şehitlerimizin ailelerinin Allah yardımcıları olsun. Oğlum

İrfan ile şehit olan Mehmet Cücük Isparta'da acemi birliğinde birliktelerdi. Dağlıca'da da beraberlermiş. İkisi de aynı kaderi paylaştılar" dedi.

Şehit er Mehmet Cücük'ün babası Cabbar Cücük de, "Şehitlerin hepsi bizim şehidimiz. Kalan çocuklar da bizim evlatlarımız. İnşallah onları kurtarırlar. Eğer kurtaramayacaklarsa biz gitmeye hazırız. Biz de gideriz, çocuklarımızı da göndermeye hazırız. Yeter ki onlara meydan vermeyelim. Bizleri yıldıramazlar. Bir Mehmet ölür, yerine on tane Mehmet gelir" diye konuştu.

Oğullarının askerde birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiğini hatırlatan şehit er Mehmet Cücük'ün babası Cabbar Cücük, "Oğullarımız birlikte hatıra fotoğrafı çektirmişler, gel biz de çektirelim" diyerek kayıp asker İrfan Beyaz'ın babası Halil Beyaz'ın omuzlarına ellerini koyup basın mensuplarına poz verdi.

(OÇ-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title