Haberler
Güncelleme:

Kayınvalidesinden Pınar Altuğ'un fotoğrafına ilginç yorum: Gelinin yiyecek bir şeyini bulamadım

Kocasıyla arasındaki yaş farkı yüzünden zaman zaman takipçileri ile diyaloğa giren Pınar Altuğ'un son paylaştığı fotoğraflardan birine kayınvalidesinden ilginç bir yorum geldi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (61)

Ayşe hoca:

80 yaşındaki erkek 18 yaşındaki kızla evlenince sorun yok. Ama kadın yaşça eşinden büyük olunca birsürü eleştiri. Sana ne, bana ne , bize ne ? Herkes önce kendi evinin önünü süpürsün , sonra başkalarının eleştirsin

89
5
yanıtYanıtla
FANİ:

Mutlu evliliklerle sadece mutsuz insanlar uğraşır.Benim dileğim daha nice nice yıllar yavrulariyla birlikte mutlu ,huzurlu,sağlıklı olsunlar.Evlatlarinin güzel günlerini görsunler.

55
0
yanıtYanıtla
MERT:

OOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH. . . NE HAS ETTİ GENÇ ADAMLA EVLENDİ. . . . Adamlar küçücük çocuklarla evlenince bir şey olmuyor, , , kadın kendinden küçük adamla evlendi diye bi tarafınızı yırtıyorsunuz. . . KISKANÇLAAR. . . . oohhh PINAR HANIM. . . . MUTLULUKLAR DİLERİM, , , Hep mutlu olun ailecek. . .

48
2
yanıtYanıtla
Mmm:

Yani bu lafta ne var?Kocasıyla arayı acamadiniz Simdi kaynanayla acmaya çalışıyorsunuz.Kalbiniz kötü

41
2
yanıtYanıtla
ali:

Ne var kardeşim, kadın kötü ne demiş? Espri yapmış.

40
2
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Pınar Altuğ sevgiyi hak eden ve hak ettiği sevginin karşılığını fazlasıyla veren bir kişi olarak düşünüyorum. Çok iyi kalpli bir insan gibi. .

30
6
yanıtYanıtla
çelebisi:

kayınvalide Pınar Hanımın yaşına hürmeten birşey dememiş :)

28
7
yanıtYanıtla
Ra:

Evet onun da kocaman bir Yaşı var yetmezmi

7
28
yanıtYanıtla
Julide parıltılı:

Sana ne üstüne vazifemi alan razı

yanıt16
yanıt3
Sana ne!:

Sen hiç yaşlanmamak üzere anlaşma imzaladın sanırım!

yanıt14
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title