Haberler
Güncelleme:

Gelinini dövdüğü için uzaklaştırma kararı çıkarılan kayınpeder bu defa ev yaktı

Kocaeli'de gelinini darbettiği öne sürülen ve uzaklaştırma cezası alan kayınpeder, gelininin evini yaktı. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

ADINI YAZ Y:

Kayınpederde suç yokki. eşini şiddete mağdur bırakan kocasında. . . eğer eşini savunup babasına karşı korusaydı cesaret edip bu kadar ileriye gitmezdi . e şimdi ne olacak bir yuva yıkılıp çocuklar aile ortamından yoksun büyüyecekler o zamanda dede gurur duysun . ben erkeğim ve benim her dediğim olsun. . diye ama bir anne bir baba çocuklarını evlendiriyorsa onların aile kurmasını ve mutlu olması için evlendirirler. . yuvalarını yıkmak için değil. . . .

17
0
yanıtYanıtla
Erkin:

Ulkemizde erkekler kadinlari kesip dogruyor gunluk bunlari gorduk de simdi sira kayinpederlere geldi demek. Zihniyet degismedigi surece bu ulkede yol yapsan otoban yapsan ne fayda en once zihniyet degismeli, ancak gunden gune kotuye gidiyor maalesef. . .

15
1
yanıtYanıtla
yalan mı???:

bir ev kaç paraya mal oluyor, be mal adam ev yakılır mı?git kendini yak!!!

9
1
yanıtYanıtla
Muro 1:

BU MANYAGI NIYE SALMISLAR OKADAR DARP SUC VAR NEDEN SALIYORSUNUZ

9
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

gelinle kayın peter arasında kendilerinin bildiği bir sır var heralde.

3
3
yanıtYanıtla
revaa:

sende mahallenin dedikoducususun heralde . . bi tarafınızdan element uydurmaya ne meraklısınız! aklınız başka bi yere çalışmıyo değilmi !! acizsiniz pisliksiniz.

yanıt8
yanıt0
Seren çetin:

Gericilerin bol olduğu yer cahillik kim bilir geline ne ahlaksız teklif etti işine gelmeyince sonuç ortada

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title