Haberler

Kaybolan Yaşlı Kişi Ölü Bulundu -Bursa'nın Orhaneli İlçesinde, 3 Gün Önce Mantar Toplamak İçin Evden Ayrılan Kişinin Cesedi Bulundu

Bursa'nın Orhaneli İlçesinde, Mantar Toplamak Üzere 3 Gün Önce Evinden Ayrılan ve Bir Daha Kendisinden Haber Alınamayan Yaşlı Kişinin Cesedi Bulundu.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, mantar toplamak üzere 3 gün önce evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan yaşlı kişinin cesedi bulundu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ahmet Maral'ın (67) kaybolduğuna dair ihbar üzerine arama çalışmalarına başlayan jandarma ekipleri, Serçeler Çamlığı mevkisinde Maral'ın cesediyle karşılaştı.

Ceset, Cumhuriyet Savcısının talebi doğrultusunda otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

-OLAY-

Argın köyünde oturan Ahmet Maral'ın (67), mantar toplamak için ayrıldığı evine dönmemesi üzerine ailesi durumu köy muhtarlığına bildirmişti.

Muhtarlığın bilgilendirmesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Ahmet Maral'a ait eşek ile topladığı mantarları Serçeler köyü yakınlarında bulmuş, Maral'a ulaşamamıştı.

Jandarmanın yanı sıra AKUT Bursa Şubesi ve Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinden 11 kişilik ekip de arama çalışmalarına katılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title