Haberler

Kaybolan Kızını Bulana Cip Verecek

ADANA'da, 4 gün önce kaybolan zihinsel engelli 18 yaşındaki Durdane Güzel'in babası 44 yaşındaki İsmet Güzel, kızını bulana 50 bin TL değerindeki cipini hediye edeceğini söyledi.

ADANA'da, 4 gün önce kaybolan zihinsel engelli 18 yaşındaki Durdane Güzel'in babası 44 yaşındaki İsmet Güzel, kızını bulana 50 bin TL değerindeki cipini hediye edeceğini söyledi.

Barbaros Mahallesi'nde oturan ve hurdacılık yapan İsmet Güzel ve Bediha Güzel çiftinin 5 çocuğundan biri olan Durdane Güzel, salı günü sabah saatlerinde yeğenini okuluna bıraktıktan sonra ortadan kayboldu. Öğle saatlerinde yemek yemesi için kardeşleri tarafında her yerde aranan genç kız, bulunamadı. Polis ekiplerine haber veren aile, zihinsel engelli Durdane'yi bulmak için seferber oldu. Bunun üzerine baba, polis merkezine giderek kayıp başvurusu yaptı. Ancak olayın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen engelli kız bir türlü bulunamadı. Aile kızlarını bulabilmek için halkın en çok kullandığı yerlere Durdane'nin fotoğrafını astı. Zihinsel engelli kızının kaçması gibi bir durumun mümkün olmadığını belirten baba İsmet Güzel, "4 gündür her yerde arıyoruz. Komşumuzun kızı, 3 kişiyle konuşurken ve onlarla birlikte yürürken görmüş. üzerinde 300 TL'lik kolye ile yüzük vardı. Normal zamanlarda evden sadece bakkala gitmek için çıkar, uzaklaşmazdı" dedi.

Kızının öldürülmüş olabileceğinden korkan baba Güzel, "Umarım böyle bir şey olmamıştır. 4 tane arabam var, biri kızıma feda olsun. 2010 model bir cipim var, kızımı sağ salim getirene onu vermeye hazırım. Yeter ki kızımı bana getirsinler. Eğer özürlü biriyle evlendirmek için kaçırdılarsa, getirsinler düğün masraflarını ben karşılayacağım. Dilencilik yaptırmak için kaçırdılarsa, bıraksınlar onu cip vereceğim. Ben onun acısını yaşamak istemiyorum. Eğer öldürüldüyse bile, bize bari cansız bedeninin nerede olduğunu söylesinler. Bu acı içimizden çıktı. Ne yaşadığını ne öldüğünü biliyoruz. Herkes kızımızı bulmak için seferber oldu" diye konuştu. Anne Bediha Güzel ise, kızına kavuşmak istediğini kaydetti.

Görüntü Dökümü

- -----------------

- Kızı kayıp olan İsmet Güzel'in araç önünde konuşması

- Aracın üzerinde duran kızına ait fotoğraf

- Evin balkonunda duran yakınları

- Jip'in görüntüsü

Haber:Tahsin üLKER - Kamera: Ahmet ÖZMEN /ADANA,(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title