Haberler

Alanya'da Kaybolan Kadın Ormanlık Alanda Baygın Bulundu

Güncelleme:

Alanya'nın Güzelbağ beldesinde jandarma, hayvanları otlatmak için evden ayrılan ve dönmeyen 61 yaşındaki kadını, ormanlık alanda baygın olarak buldu.

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Güzelbağ beldesinde hayvanlarını otlatmak için evden ayrılan ve geri dönmeyen 61 yaşındaki kadın, ormanlık alanda baygın olarak jandarma tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde evinden ayrılan 61 yaşındaki Hayriye Sezer, otlatmak istediği hayvanlarıyla birlikte ormanlık alanda kayboldu. Sezer'den haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdiler. İhbar üzerine harekete geçen Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve Güzelbağ Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı ekipler arama kurtarma çalışması başlattılar. Bir gün boyunca arama çalışmalarına devam eden jandarma ekipleri, Hayriye Sezer'i baygın olarak ormanlık alanda buldu. Hayvanları da bir süre sonra bulunan Sezer, olay yerinde hazır bekletilen 112 acil servis ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından ifadesine başvurularak evine bırakıldı. Hayriye Sezer'in yakınları jandarmanın kayıplarını bulmasının en güzel bayram hediyesi olduğunu belirttiler. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güzelbağ Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title