Haberler

Kaybolan Çiçekler Ekibi Cenazeyi En Önde Taşıdı

Güncelleme:

Fox Tv kaybolan Çiçekler ekibi, köyde olaya adı karışan bazı kişiler tarafından tehdit edildiği bu tehdidi kolluk kuvvetleri dikkate alıp cenaze günü basın çalışanlarını korudu.


Kaybolan Çiçekler programında gün yüzüne çıkarılan Hatice Taşkın cinayetini çözen ekibin istihbarat Şefi Özkan Yıldırım jandarma koruması eşliğinde Cenaze törenine katıldı, Hatice taşkının Tabutunu en önde kendisi taşıdı.

Afyon Şuhut ilçesi Karaadilli beldesi Oynağan köyünde sekiz ay önce kayıp ya da kaçırıldı diye ihbarda bulunan aile yakınlarının Hatice Taşkın cinayetini gün yüzüne çıkaran Fox tv kaybolan çiçekler programı nin istihbarat Şefi Özkan Yıldırımın haberi üzerine Jandarma harekete geçmiş olay çözülmüştü.

Olayda, Özkan Yıldırım, Şuhut ilçesi Kara adilli beldesi Oynağan köyünde 8 ay öncesi kaçırıldı iddiası ile aile yakınları tarafından FOX TV kaybolan çiçekler programına ihbarda bulunulmuş. Haberi araştırmak üzere programın istihbarat şefi Özkan Yıldırım olay yerine gitmiş bir aylık araştırma sonucu kayıp denilen Hatice Taşkın'ın canice öldürüldüğünü gün yüzüne çıkarmıştı.

16 yaşındaki Hatice Taşkın'ın daha önce cinsel istismar da bulunulduğunu ve bu kişilerin köy içinde birkaç kişinin olduğunu deşifre etmesi ile istihbarat Şefi Yıldırıma tehditler başladığı belirtiliyordu. Son olarak bu olayı cinayet konusu ile kapatılmasını daha fazla kurcalanmamasını istemeyen bazı kişiler DNA sonucu geldiğinde defin için köye gidecek olan Yıldırıma zarar verileceğini söylentileri istihbaratı üzerine Şuhut jandarması Özkan Yıldırım ve ekibinin koruma eşliğinde köye girdi ve Hatice Taşkın'ın cenaze törenine katılarak tabutu en önde taşıdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özkan Yıldırım Şuhut Fox Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title