Haberler

Kayarken Türk bayrağı açan Sarıkamışlı eğitmenlerden Mehmetçiğe destek

Sarıkamış'taki Cıbıltepe Kayak Merkezi kayak eğitmenleri, kayarken Türk bayrağı açarak Suriye'nin İdlib bölgesinde devam eden Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan askerlere destek verdi.

Sarıkamış'taki Cıbıltepe Kayak Merkezi kayak eğitmenleri, kayarken Türk bayrağı açarak Suriye'nin İdlib bölgesinde devam eden Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan askerlere destek verdi.

Kayak merkezinde yerli ve yabancı turistlere kayak dersleri veren eğitmenler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) İdlib bölgesine yönelik gerçekleştirdiği Bahar Kalkanı Harekatı'na destek olmak için birlik oldu.

Pistten kayak yaparak açtıkları Türk bayrağı ve "Başımız sağ olsun" pankartı eşliğinde inen eğitmenler, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.

Kayak eğitmenlerine kayakseverler de alkışlarla destek verdi.

Sarıkamış Kayak ve Snowboard Eğiticileri Derneği Başkanı Tarkan Usta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İdlib'de ve diğer bölgelerde görev yapan Mehmetçiğin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Türk milletinin her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğunu ifade eden Usta, "Ülkemizin her köşesinde bayrağımız için can veren bütün şehitlerimizi beraberinde Suriye'de, İdlib'de bu ülke için, bayrak için mücadele eden tüm şehitlerimizi şehitler diyarı Sarıkamış'tan rahmetle anıyor, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Şehitler ölmez vatan bölünmez." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İdlib Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title