Haberler

BURSA-ANKARA KARAYOLU KAR YAĞIŞINA BAĞLI KAZA NEDENİYLE TRAFİĞE KISA SÜRELİ KAPANDI

Güncelleme:

Kar yağışı, Bursa'nın çevre illerle ulaşımını sağlayan karayolları ile dağ ilçelerinde etkili oluyor.

Kar yağışı, Bursa'nın çevre illerle ulaşımını sağlayan karayolları ile dağ ilçelerinde etkili oluyor. Bursa'yı Ankara'ya bağlayan karayolu kar yağışına bağlı kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapandı. Kestel ilçesi Ümitalan mevkisi Bursa'ya geliş istikameti ekiplerin müdahalesiyle tekrar araç trafiğine açıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesi ile dağ ilçelerinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Kırsal mahallelerde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı. Bursa'yı Ankara'ya bağlayan karayolunun Kestel ilçesi Ümitalan mevkisi Bursa'ya istikametinde bir TIR kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak hendeğe düştü. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Ekipler, oluşan uzun araç kuyruğu nedeniyle kaza bölgesine ters istikametten gitti. TIR, düştüğü hendekten çıkartılırken karayolu ise kısa süre sonra tekrar trafiğe açıldı.

Karayolları ekiplerinin kar yağışına karşı yolda aldığı önlemler devam ederken, trafik ekipleri de belirli bölgelere kontrol noktaları kurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kestel Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title