Haberler

Kayalıklardan Aşağıya Düşen Genç, Yükselen Suda Girdaba Kapılıp Boğuldu

Güncelleme:

Antalya'da kız arkadaşıyla kayalıklarda oturan genç, suyun aniden yükselmesiyle boğularak can verdi. Irmağın, kaybolan Samet için debisinin azaltıldığı arama çalışmaları bitince de aniden yükseltildiği ortaya çıktı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kız arkadaşı ile Manavgat Irmağı yanındaki kayalıklarda sohbet eden genç, su seviyesinin yükselmesi sebebiyle kayalıkların üzerinde mahsur kalınca yardım istemek için kıyıya çıkmaya çalıştı ancak ayağı kayıp girdaba kapıldı.

Genç adam düştüğü yerden 6 metre ilerde bulundu ancak kurtarılamadı. Irmakta dört gün önce kaybolan Samet Durmuş Vurkun'un arama çalışmaları sebebiyle su debisinin düşürüldüğü, arama çalışmaları sonlandırılınca yeniden su bırakılması sebebiyle suyun yükseldiği öğrenildi.

ARKADAŞIYLA KAYALIKTA SOHBET EDERKEN IRMAĞIN SUYU YÜKSELDİ

Olay bugün akşam saatlerinde meydana geldi. Kız arkadaşı Ş.Y. ile birlikte Ulukapı Mahallesi Priz Mevkiine giden ve Manavgat ırmağının hemen kenarında bulunan kayalıklarda sohbete dalan Mustafa Tekin, Manavgat ırmağında su seviyesinin yükselmesi sonucu kayalıkta mahsur kaldı.

YARDIM İSTEMEK İÇİN KIYIYA ÇIKARKEN GİRDABA KAPILIP KAYNOLDU

Kız arkadaşının yüzme bilmemesi nedeniyle yardım getirmek amacıyla kayalıklarda yürüyerek kıyıya çıkmak isteyen Tekin, ayağının kayması sonucu suya düştü.

Girdaba kapılan Tekin bir anda suda kayboldu. Kız arkadaşı Ş.Y. ise çevreden yetişenler tarafından mahsur kaldığı kayalıklardan kurtarıldı.

CANSIZ BEDENİ METRELERCE AŞAĞIDA BULUNDU

Ş.Y.'nin erkek arkadaşının boğulduğunu söylemesi üzerine 112'ye haber verilirken itfaiye ve 112 sağlık ekibi olay yerine geldi. Yaklaşık 1 saat sonra Manavgat ırmağında geçtiğimiz günlerde kaybolan ve halen bulunamayan Samet Durmuş Vurkun isimli çocuğu arama çalışmaları nedeniyle Manavgat'ta bulunan Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Tim Komutanlığı Dalgıçları olay yerine gelerek Mustafa Tekin'i aramaya başladı. Tekin'in cansız bedeni kayalıklardan 5-6 metre aşağıda bulundu.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ailesi ve yakınlarının feryatları arasında Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan Mustafa Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Ailesi ve arkadaşları Manavgat Devlet Hastanesinde sinir krizleri geçirirken, Tekin'in cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ailesine teslim edildi.

KAYBOLAN SAMET'İ ARAMAK İÇİN SUYU AZALTMIŞLARDI

Manavgat ırmağında kaybolan Samet Durmuş Vurkun'u arama çalışmaları nedeniyle arama yapıldığı saatlerde Manavgat ve Oymapınar Barajlarından su kesintisi yapıldığı için su seviyesinin oldukça düştüğü, çalışmanın ardından su bırakılması nedeniyle de aniden yükseldiği ve Mustafa Tekin ve kız arkadaşının kayalıkta mahsur kaldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

tersprenses:

yazıklar olsun. . ırmak, nehir vs vs olan ve turistik olan bir yerin her tarafında hoparlör takılı olmalı ve tehlikelere karşı halk ve turistler Türkçe ve ingilizce uyarılmalı. . yeter artık kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. . medeniyet bu değil!!!!

22
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

herşeye muhalefet olan aile yüzünden çocuklar nerede yalnız kalacak.

3
11
yanıtYanıtla
RAFIK:

Irmağın Su Seviyesini Azaltılırken Çoğaltırken Bir Anons Verilir Yada Gece Geç Saatlerde Yapılır Bu İşlem Manavgat Irmağı Çevresinde Çok Piknik Yapan Balık Tutan Çok Oluyor

12
1
yanıtYanıtla
maskeli suvari:

katılıyorum sana veyada anıden boşaltılmamması gerek bunu yapanlar bence bılıncısı ve katıllerdır benım gözümde. .

yanıt1
yanıt0
tedbir:

rezalet. . . bölge halkına belediye-cami hoparlöründen anons yapmalıydı. . . gençler riskli heyecanlı işler yapmamalı. vs vs

13
0
yanıtYanıtla
cbc:

benim gözümde bu bir cinayettir.

10
0
yanıtYanıtla
TİT:

Bide doğru düzgün yaza bilseniz her cümleniz yanlış beaa

1
5
yanıtYanıtla
OĞUZ KAĞAN:

İŞŞSİZMİSİNİZ IRMAĞIN ORTASINA GİDİYORSUNUZ BE OĞLUM YAZIK ETMİŞSSİN GÜRBÜZ DELİKANLIYMIŞSIN

1
3
yanıtYanıtla
Azrail:

Hepiniz can vereceksiniz ama eğri ama doğru vereceksiniz..

0
1
yanıtYanıtla
dogus:

suda boğulan şehittir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title