Haberler

Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası Bolu'da tamamlandı

Güncelleme:

Türkiye Kayak Federasyonunun (TFK) 2021 yılı faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası, madalya töreniyle sona erdi.

Türkiye Kayak Federasyonunun (TFK) 2021 yılı faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası, madalya töreniyle sona erdi.

Gerede ilçesindeki Arkut Kayaklı Koşu Merkezi'nde 23 ilden 214 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyona, ikinci gün yapılan koşularla tamamlandı.

Şampiyonada, 7 kategoride yarışan kadın ve erken sporculardan dereceye giren kayakçılara, yarışların ardından düzenlenen törenle madalyaları verildi.

TKF Başkanı Ali Oto, yaptığı açıklamada, şampiyonayla Türkiye'deki yarışları kayaklı koşu branşında tamamladıklarını söyledi.

Gerede'de 17 Mart'ta uluslararası bir şampiyona daha düzenleneceğini aktaran Oto, "Gerede Kupası adı altında uluslararası bir kayak yarışımız olacak. 7-8 ülke bekliyoruz. Pandemi nedeniyle ülkeleri getirmek biraz zor oluyor ama sonuçta Gerede'ye çok ilgi var. Bütün kayak yapan ülkeler burayı çok beğeniyor. Zaman zaman kamp da yapıyorlar." diye konuştu.

Oto, yeni tip koronavirüs (Kdvid-19) nedeniyle zorlu bir süreçten geçildiğine işaret ederek, "Kayaklı koşuda, snowboardda, biatlonda, atlamada ve alp disiplininde bu zorlu süreci başarıyla tamamladık. 2 yarışımız kaldı. Bundan sonraki süreçte Erzurum'da snowboard ve alp disiplini Türkiye şampiyonalarını tamamlayacağız. Bu yarışlardan sonra uluslararası yarışlarımız başlayacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title