Haberler

Kayahan'ın Cenaze Törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da Katıldı

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - Boğaçhan ÖZER - Zeki GÜNAL - İSTANBUL DHA Usta sanatçı Kayahan Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - Boğaçhan ÖZER - Zeki GÜNAL - İSTANBUL DHA

Usta sanatçı Kayahan Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP Milletvekili Umut Oran, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile aralarında Nuri Alço, Orhan Gencebay, Erol Evgin, Funda Arar, Suat Suna, Murat Boz'un da bulunduğu sanatçılar ile vatandaşlar katıldı.

Kayahan'ın cenazesi CRR Konser Salonu'nda yapılan törenin ardından Teşvikiye Camii'ne getirildi. Burada taziyeleri Kayahan'ın eşi İpek Açar, kızları Beste Açar, Aslı Gönül Açar ve yakınları kabul etti.

Öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Daha sonra Kayahan'ın Türk Bayrağına sarılmış cenazesi Beşiktaş Belediyesi Zabıta Tören Mangası tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Sevenleri tarafından alkışlar ve çiçeklerle uğurlanan Kayahan'ın cenazesi defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze namazının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayahan'ın eşi İpek Açar, kızları Beste Açar ve Aslı Gönül Açar'a taziyede bulundu. Erdoğan daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında cami avlusundan ayrıldı.

KIZI BESTE AÇAR: SON DÖNEMLERİ ACI DOLUYDU

Kayahan'ın kızı Beste Açar, 'Son dönemleri acı doluydu. Ne kadar bize hissettirmese, ağlamamıza kızsa dahi çok üzgünüm ama kurtulduğunu da düşünüyorum. Bu hastalık yakından şahit olduğum için çok zor. Allah bu hastalığa yakalananlara acil şifalar versin. Bu acıları çektirmesin. Başımız sağ olsun" dedi.

Erol Evgin ise 'Müziğimizin çok büyük bir ustasını yitirdik. Tam anlamıyla bir kent ozanıydı. Yoğun duygularıyla yazdığı şarkılar kuşaktan kuşağa yüzyıllarca söylenecek. İnsanlar anılmadıkları zaman ölürler. Gerçek ölüm budur' diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik 'Allah rahmet eylesin. Türkiye çok büyük bir değerini kaybetti. Şimdi onu ebedi istirahathanesine uğurlayacağız. Büyük bir ozandı" diye konuştu

Yapımcı Şahin Özer de 'Her şarkısı çalındığında Kayahan'ı anacağız. O gönlümüzün sultanıydı. Ben inanıyorum ki ölümsüzler kervanına katılan bir dev defnediliyor. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

ERDOĞAN, YILDIZ SARAYINA GEÇTİ

Bu arada Erdoğan cenazenin ardından Yıldız Sarayı Mabeyn Köşküne geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Erol Evgin Teşvikiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title