Haberler

Kayahan, Bu Yazın İlk Konseri İçin Minyatürk'teydi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.ş Tarafından Organize Edilen "Miniaturk Yaz Konserleri'nin 27 Ağustos Pazar Akşamki Konuğu Büyük Usta Kayahan'dı. Eşi İpek Acar'la Birlikte Sahne Alan Kayahan, Yoğun Geçen Kaset Çalışması Nedeniyle Miniatürk'te Verdiği Bu Yazki Tek Konserinde, "Yolu Sevgi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen ¨Miniaturk Yaz Konserleri`nin 27 Ağustos Pazar akşamki konuğu büyük usta Kayahan`dı. Eşi İpek Acar`la birlikte sahne alan Kayahan, yoğun geçen kaset çalışması nedeniyle Miniatürk`te verdiği bu yazki tek konserinde, ¨yolu sevgiden geçenler¨ ile buluştu.

Birçok şarkısı artık klasik sayılan, herkes tarafından ezbere bilinen ve Türk pop müziğine farklı bir soluk getirerek, Türk pop müziğinin temel taşlarından biri olan Kayahan, Miniatürk Yaz Konserleri çerçevesinde sevenlerine kaliteli ve unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title