Haberler

Suçüstü Yakalanan Defineciden Şaka Gibi Savunma: Burada Yaşayacağım

Güncelleme:

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'da kaçak kazı yaparken suçüstü yakalanan defineci "Ben burayı yaşam alanı yapıyorum, burada yaşayacağım" diyerek kendini savunsa da gözaltına alınmaktan kurtulamadı.

Bodrum'da Helenistik döneme ait olan kaya mezarın içerisinde kaçak kazı yaparken suçüstü yakalanan definecinin, "Ben burayı yaşam alanı yapıyorum, burada yaşayacağım" diyerek kendini savunması şaşırttı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Bodrum Göktepe'de bulunan bir kaya mezar içinde kaçak kazı yapan bir kişi polis ekiplerince suçüstü yakalandı. Elinde kazma kürekle yakalanan şahıs, polis ekiplerine kaya mezarda kendisine yaşam alanı oluşturduğunu söyledi. Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, aldıkları bir istihbarat üzerine, Bodrum merkezinde bulunan Göktepe mevki'inde kaçak kazı yapan bir şahsı suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

KELEPÇELENEREK GÖZALTINA ALINDI

Ekipler, çok sayıda tarihi kaya mezarın bulunduğu alanda, Helenistik döneme ait olduğu düşünülen geniş bir kaya mezarın içinde yakaladıkları O.K. İsimli şahsı kelepçeleyerek gözaltına alındı, kazıda kullanılan kazma, kürek, elek gibi aletlere de el koydu.

"BURAYI YAŞAM ALANI YAPIYORUM" DEDİ

Kaçak kazı yapan şahıs ilk ifadesinde kendisine yaşam alanı yaptığını söylese de, çıkarılan kumların elendiği dikkatlerden kaçmadı. İnşaatlarda çalıştığını belirten şahsın, polislerle girdiği diyalogda anlattığı hikaye ise herkesi şaşırttı. Şahıs, sorgulanmak üzere KOM Grup Amirliğine götürüldü.

SERBEST BIRAKILDI

Şahsın ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenilirken, müze ekipleri de kaçak kazı yapılan bölgede incelemelerde bulundu.

İşte operasyon anından kareler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Helenistik Göktepe Bodrum 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

türkiye:

eyy polis abiler sizene adam naparsa yapsın artık bu millet sizden soğudu çok sıktınız

10
5
yanıtYanıtla
T.C. POLİS:

tüyü bitmemiş yetim hakkı olan Sit alanını soydursak demek sen gibi tiplemelerden bize şak şak vardı öylemi. ?kafanızda paralansın o şak şaklar. !

yanıt0
yanıt0
Recep.B:

toprağın altındaki paranın kime ne faydası var adam kimseden yardım almadan kazıyor ekonomiye kazandıracak işte bırakın kazsın çıkartsın. Ama olmaz bu işide zenginler adamı olanlar yapacak.

14
0
yanıtYanıtla
Adem yoldaş:

Uğraşacak başka bir Adli konu bulamadılarmı vergi kaçakcılığı yolsuzluk hırsızlık vs

12
0
yanıtYanıtla
anonim:

onlarla da uğraşıyorlar zaten Adem yoldaş sen kafana böyle şeyleri takma

yanıt0
yanıt0
XMEN:

ADAMIN AYAKLARINA VURMAK NEDİR? TOPRAĞIN ALTINDAKİ DEĞER NETİCEDE BELKİ HAYATI KURTULUR, NE VAR YANİ. UYUŞTURUCU SATICISI GİBİ ADAMA MÜDAHALE YAPIYOR POLİS. YOK YANİ AYAR OLUYORUM, TORBACILAR GÜLE OYNAYA TUTUKLANIYOR, BU ADAMIN NEDEN AYAKLARINI AÇIP DUVARA YASLIYORSUNUZ FALAN. İŞTE ADALET TERAZİSİNDEKİ İNCE ÇİZGİ DENEN ŞEY BU. . .

6
2
yanıtYanıtla
baskentle:

İnsan doğada yaşayamaz mı salın ya :D

6
1
yanıtYanıtla
tırcı osman:

Manzara da güzelmiş abi, kendi oturmayacaksa kiraya versin biz tutarız abi, kaçak maçak elektrik su çekeriz abey

5
0
yanıtYanıtla
yerli mülteci:

millete toprağın üstünde rahat tok anladık da altında da rahat bırakmıyorlar. . elin keferesi gelip kazıp götürüyor Türk olunca kendi memeleketinde bile rahat yok.

2
3
yanıtYanıtla
tırcı osman:

dünyayı uzaylı mülteciler ele geçirdi abi, , Nasa bu açıklamıyo abi, en iyisi Marsa gitmek abi, gitmek isteyen mültecileri bizim tırcı arkadaşlar götürürler abi, yalnız geri dönüş yok abey

yanıt0
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title