Haberler

Kaya Çilingiroğlu: Zehra'nın Oyuncu Olmasını İsterim

Güncelleme:

Kaya Çilingiroğlu, "Zehra'nın ya sporcu ya da oyuncu olmasını isterim. Bu ikisi dünyanın en iyi meslekleri. Üzerine bir kamyon dolusu para alıyorsun" dedi

Kaya Çilingiroğlu, Emre Saygın'ın 'Hadi Be' programına konuk oldu. Kızı Zehra'nın oyuncu olmayı istemesi durumunda destek vereceğini söyleyen Çilingiroğlu, "Bundan keyif alırım. Zehra, Hülya'yla oynadığı Reklam filminde çok başarılıydı. Annesinden daha iyiydi. Bunu Hülya'ya da söyledim" dedi.

"KAMYON DOLUSU PARA ALIYORSUN"

Eski eşi Hülya Avşar'ın Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olduğunu söyleyen Çilingiroğlu, "Bu tartışmasız bir şey. Zehra'nın da ilk tecrübesi olmasına rağmen çok doğal ve iyi oynadı. Ya sporcu olmasını ya da oyuncu olmasını isterim. Bu ikisi dünyanın en iyi meslekleri... Üzerine bir kamyon dolusu para alıyorsun" şeklinde konuştu.


Öte yandan şu sıralar 'Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan' dizisinde Safiye Sultan karakterini canlandıran Hülya Avşar kızı Zehra'nın adını eline kazıttı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

Seneryo:

Anası bitti, kızı başladı. ahtopot gibiler, , , , , , , , ay birde zebrayı çekemem, bizimle değilsin, , , , ,

19
0
yanıtYanıtla
gerçek:

Aman reklamda nede güzel oynadıııı. Reklam boyunca kullandığı üç kelimeden biri olan ''anne'' kelimesini söylemeyi bile beceremiyordu. Ne günlere kaldık arsız şeyler ne olacak.

10
3
yanıtYanıtla
M.Polat:

anası gitmeden kızını sersin ortaya

11
0
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

her yerde saltanat. seyhin oglu seyh. siyatcinin oglu soyguncu. oyuncunun oglu oyuncu. fakirin oglu fakir oluyor. yokmu bu zinciri kiracak vatan evladi.

9
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

insan oglu ac gozlu ula digil yemiye ekmek bulamiyanlar var onlar yasamiyormu magrada yasiyanlar var toprak doyursun gozunuzu senin kazancini kim yiyecek bu salak halk varken sizler daha cok ekmek yersiniz dizi bagimlisi salak halk

7
1
yanıtYanıtla
babababa:

eeeee açığı birisinin kapatması gerekiyo :)) anası gidince yerini kim dolduracak

6
0
yanıtYanıtla
Dombile:

Bu adam midesiz) ozellikle ferayeye bakarsak)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title