Haberler

Kaya Çilingiroğlu'ndan Şaşırtan Açıklama: Yakın Arkadaşlarımın Gözü Hülya Avşar'daymış

Kaya Çilingiroğlu, bugün katıldığı programda "Hülya çok güzel bir kadın ve herkes ona asılıyor. Boşandıktan sonra bazı arkadaşlarım onunla görüşmek bile istemiş" dedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Şule ile Vitrindekiler' programına Kaya Çilingiroğlu konuk olan Kaya Çilingiroğlu, bazı arkadaşlarını Hülya Avşar'ı çok beğendiğini boşandıktan sonra onun görüşmek istediklerini söyledi.

"ARKADAŞLARIM HÜLYA'YLA GÖRÜŞMEK İSTEMİŞ"

Eski eşiyle dost olduğunu söyleyen Çilingiroğlu katıldığı programda şunları anlattı: "Hülya çok güzel bir kadın ve herkes ona asılıyor. Biz Hülya ile ayrıldıktan sonra benim çevremden birileri de Hülya ile görüşmek istemiş sonradan duydum. Şu an o kişilerle konuşmuyorum. Selam vermek ayrı bir şey de evime gelip gitmiş, ben onun evine gitmişim böyle tipler asılmış Hülya'ya onlarla konuşmam söz konusu değil. Şöyle bir şey var 'demek ki ben evliyken de senin gözün benim eşimdeymiş' diye.

Kaya Çilingiroğlu'ndan Şaşırtan Açıklama: Yakın Arkadaşlarımın Gözü Hülya Avşar'daymış

"HÜLYA'YLA BÖYLE OLABİLECEĞİMİZİ BİLSEYDİM DAHA ÖNCE BOŞANIRDIM"

Avşar kızıyla boşanma süreçlerini anlatan Kaya Çilingiroğlu konuşmasına şöyle devam etti: "Hülya ile evliliğimizde güzel zaman geçirdik. Hülya eğlenceli kadındı, çocuğa kadar sonra kendini Zehra'ya adadı işini bile ona göre organize etti. Sonra eğlenceli halleri bitti. Daha sonra iş kadını oldu. Biz Hülya ile kopmuştuk bugün olmasa 6 ay sonra olacak bir durumdu bizimki boşanmamız... Mesela son dönemlerde yemeğe bile ayrı arabalarla giderdik. Şuan Hülya ile çok iyi arkadaşım bilseydim böyle iyi arkadaş olabileceğimizi daha önce ayrılırdım.

Kaya Çilingiroğlu'ndan Şaşırtan Açıklama: Yakın Arkadaşlarımın Gözü Hülya Avşar'daymış

"HÜLYA KIZDIĞI ZAMAN ÇOK FENADIR"

Artık Hülya'ya benim ailem gibi oldu. Mesela annemden, çocuklarımdan ayırmam bambaşka bir konumu var Hülya'nın bende… Hülya kızdığı zaman fenadır. Çok fazla titiz, geçen sene Ayvalık'tayız evde dört çalışan var yere yatmış fırının altını siliyordu.

Kaya Çilingiroğlu'ndan Şaşırtan Açıklama: Yakın Arkadaşlarımın Gözü Hülya Avşar'daymış

"FERAYE İLE ÇOCUK DIŞINDA GÖRÜŞMÜYORUM"

Feraye ile çok sık görüşmüyorum, çocukla ilgili bir konu olursa bir araya geliyoruz. Kimse yanlış anlamasın Feraye hala benim dostum. O Kaya'nın annesi, bambaşka bir yeri var.

Kaya Çilingiroğlu'ndan Şaşırtan Açıklama: Yakın Arkadaşlarımın Gözü Hülya Avşar'daymış

"ÇOCUKLARIM VATANA HAYIRLI EVLATLAR OLSUN"

Gazeteciler hep sorardı 'Zehra büyünce ne iş yapsın?' Ben de 'Zehra insanlık adına faydalı işler yapabilecek bir çocuk olsun' derdim. Hala öyle dua ediyorum.Kız erkek ayrımı hiç yapmadım. Biz Karadenizliler erkek çocuğa daha meraklıyızdır ama benim hiç öyle bir merakım olmadı. Belki onun içinde Allah bana başka bir kadından erkek evlat verdi. İkisini de çok seviyorum. İkisi de vatana, millete hayırlı evlatlar olsun."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu DOST Partisi Hülya Avşar Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

Irak:

Koca memleketin gözü vardı kardeş

27
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sanki senin gözun baska karilarda yokmus gibi konusuyorsun

26
3
yanıtYanıtla
ünal:

aslında hülya avşar evden çıkmayan sanatında 1 numara ahlaklı namuslu bir kadın o yzüden kaya çok kızgın ve şaşırmış duruma

11
15
yanıtYanıtla
YANGIN SÖNDÜREN CESUR ÎTFAYECÎ:

Adamdaki açıklamaya bak hızara gel. Sanki zevk veren fantazi gibi açıklama. Bilmeyenlerde sanacakki Hülya Sanki geçmişinde evine kapanik bir rahibeydi. Biz bunu filmlerinden çok ahlakı tv programlarından, göstermek için verdiği frikiklerden takıyorda. Bu kadar provokatif tahrikten sonra erkeklerin onda gözü vardı denilirmi ?? :)

23
3
yanıtYanıtla
besiktasli:

fransizlarin kulturu bunlarin kulturunun yaninda 1 hic kalir

20
1
yanıtYanıtla
Tuzak:

Hülya ya sınıf atlatan kayadır. . .

14
6
yanıtYanıtla
laventt:

hülya ayrıldıkdan sonra ilgi duymaları normal. keza futbolcu tanju çolak evliyken onu baştan çıkarmıştı. yani hülya bekarken fena zamparadır. kayanın, evliyken gözleri benim karımdaymış demesi yanlış.

19
0
yanıtYanıtla
hakan gardas:

Hangi ünlü olursa olsun siz topluma iyi örnek olamadınız ve sizinle ekranda zamanımı harcadıgıma üzülüyorum.

12
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Hulya nene senin gencliginide begenmezdim karakterinden bahsetmiyorum bile artik huzur evlerini ziyaret et akranlarin orada ha küpünüde doldurdun yeter bizede aci seni gormek istemiyoruz lutfen

11
3
yanıtYanıtla
vatan sever:

neden şaşırıyorsun sanatcı deyince sizin bir kısmınızın aklına belden aşağısı ve para geliyor

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title