Haberler

Kaya Çilingiroğlu, Avşar'ın Berlin in Berlin'de Olay Olan Sahnesiyle İlgili Konuştu: Çok Kızmıştım

Güncelleme:

Kaya Çilingiroğlu, verdiği röportajda Hülya Avşar'ın Berlin in Berlin filmindeki sahnesine kızdığını belirterek "Kızma sebebim mastürbasyon yapması değil, benim haberimin olmamasıydı" dedi.

Şimdilerde, hayatını anlattığı Selfi filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlan Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, Posta gazetesine verdiği röportajda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"HÜLYA, ÇIPLAK FOTOĞRAFINI BANA GÖNDERDİ"

Hülya Avşav'ın yeni filmi için çırılçıplak poz vermesini normal karşıladığını belirten Çilingiroğlu, "Hülya enteresan kadındır. Hep ilkleri yapmıştır. Kızımın annesi olarak da gerekeni yapmıştır. İlgi çekmek adına tabii ki soyunabilir. Bunda bir şey yok. Zaten o fotoğrafı bana gönderdi ve hiç de çıplakmış gibi hissetmedim ya da öyle görmedim. O ne yapıyorsa en doğrusunu yapar" dedi.

"MASTÜRBASYON SAHNESİNE KIZDIM"

Hülya Avşar Türk sinema tarihine geçen Berlin in Berlin filmindeki meşhur sahnesini de yorumlayan Çilingiroğlu, "Bir tek 'Berlin in Berlin'de mastürbasyon sahnesi var. O dönemde flört ediyorduk, çok kızmıştım. Kızma sebebim de mastürbasyon yapması değil, benim haberimin olmamasıydı. Onun dışında çıplak sahnesi olmadı. Ama Hülya garip kadındır. Ricky Martin'in poposunu ellemişti mesela. Başkası olsa belki çok kızardı ama güler geçerdim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar Berlin Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500

Yorumlar (76)

m cingöz:

hayasiz kadin eskiden de öyleydi simdi de öyle bu kadinin ne yaptigi reklam mamülnü alacaksin ne ciktigi tv kanalini acacaksin

141
8
yanıtYanıtla
ZATI ŞAHANE:

SİZ DE BU KADAR GENİŞ YÜREK OLDUKÇA AVRUPALI OLDUNUZ TEBRİKLER. AFFERİN. .

59
2
yanıtYanıtla
...:

bi de erkeğim diye dolaşıyor ortalıkta . .

54
1
yanıtYanıtla
selma:

Bu ne genişliktir ya.

50
1
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Igrenc kadin kizida ayni yolda

35
6
yanıtYanıtla
m.usta:

kediden doğan fare tutar

yanıt4
yanıt1
cehennmepkk:

yahudi ermeni hülya

24
8
yanıtYanıtla
kral çıplak:

yani adam diyorki yeterki benden izin alsın sonra istediği gibi vuruşabilir. .

26
5
yanıtYanıtla
Alper:

Valla pes artik ya. . . dusunce yapilari ne kadar bozuk. . toplum ahlakina zarar vermedikten sonra kendiniz nasil yasarsaniz yasayin. . . ama sakin topluma bu haraketler normalmis gibi empoze etmeye calismayin. . kadin zaten cahil ilgi manyagi ahlaksiz birisi , adam da demek ki ondan geri kalmiyormus. .

27
3
yanıtYanıtla
Sivas:

bravo kaya tabi bunda kızacak birşey yok hülyanın işi herkes işini yapıcak seninde işin icabı yaptıkların var oda sana bişey demiyor ne güzel birbirinizi idare edip yaşıyorsunuz kime ne sanki deyilmi kayacık.

25
4
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title