Haberler

Karadeniz'de Bulunan 2 Teröriste Destek İçin Gelen PKK'lılar, Yalın Ayak Kaçtı

Güncelleme:

Karadeniz'de bulunan PKK'lı Kawa ve Aras'a destek vermeye gelen teröristler, 2 bölücüyle bir araya gelemeden yalın ayak kaçtı.

Karadeniz açılım grubu adıyla bölgeye gönderilen gruptan geriye kalan PKK'l Kawa ve Aras'ın etkisiz hake getirilmesine yönelik operasyonlar devam ediyor. 2 PKK'lı destek vermek için bölgeye gelen bölücülerin, kaçarken yalın ayak gittikleri tespit edildi.

KALABİLECEKLERİ YERLERE OPERASYON DÜZENLENİYOR

Karadeniz açılım grubu adıyla bölgeye gönderilen gruptan geriye kalan ve bölgede olduğu değerlendirilen 'Kawa ve Aras' kod adlı iki teröristin kışı geçirebileceği düşünülen olası bölgelere karşı operasyonlar aralıksız sürdürülüyor. Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde icra edilen operasyonlarda yayla evleri başta olmak üzere kışı geçirebilecekleri düşünülen yerler asker tarafından kontrol ediliyor.

DESTEK GRUBU, AYAKKABILARINI ÇIKARIP KAÇTI

22 kişilik Karadeniz Açılım Grubundan geriye 2 PKK'lı kalırken, onlara destek için gelen yeni grubun sorumlusu olduğu belirtilen 'Çiyager' kod adlı Serdar Bekmez'in Yağlıdere ilçesi kırsalında öldürülmesinden sonra Agir, Akif, Mahsum, Rızgar, Razzan ve Bahoz Amed kod adlı teröristler 'Kawa ve Aras' kod adlı PKK'lılarla buluşamadan kaçtılar. Yağlıdere ilçesindeki operasyon esnasında kaçan PKK'lıların dinlenme ve yemek molası verdiği bu sırada ayakkabılarını çıkardıkları ve kaçarken yalın ayak kaçtıkları tespit edildi.

KALAN 2 PKK'LI, BÖLGEYİ İYİ TANIYOR

Öldürülen PKK'nın sözde Karadeniz Açılım Grubu sorumlusu 'Cudi Zaza' Kod adlı Mehmet Yakışır'ın grubundan olan 'Kawa' kod adlı terörist Trabzon ve Gümüşhane bölgesini iyi bildiği, yine öldürülen PKK'nın sözde Doğu Karadeniz Bölge Sorumlusu 'Türk Tarık' kod adlı Barış Öner'in grubundan olan 'Aras' kod adlı Aras Aslan isimli teröristin ise Giresun kırsalını iyi bildiği öğrenildi. Geriye kalan 2 PKK'lının etkisiz hale getirilmesi için ise asker bölgede zorlu arazi ve hava koşullarına rağmen operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.

Operasyonlardan görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

yazık:

yaşasın kardeşlik özgürlük

4
19
yanıtYanıtla
Vatan için bir ölürüz bin diriliriz:

Vatanımız Askerimiz Milletimiz için Canımız feda. Ne mutlu Türküm diyene. Türkiye Cumhuriyeti kimliğinden , bu topraklarda yaşamaktan memnun olmayanlar var ise kimliğiniiade edip artık hangi ülke kabul ederse sığınma talebinde bulunabilir.

12
2
yanıtYanıtla
TC:

AYAĞINIZA TAŞ DEĞMESİN YİĞİTLER. . DOMUZ AVINIZ RASTGELSİN. .

6
2
yanıtYanıtla
Kadir:

Allah Türkiyeye zarar verecek kişileri bildiği gibi yapsın

5
2
yanıtYanıtla
Alper Tunga:

Arazi Drone ile kontrol edilip taranabilir. Ayrica uydu baglantili uv isinli gece gorus kamerasi var. Ayrica termal camera var herhangi bir canlinin vucut sicakligini algilayip ikaz veren. Vs vs. Asker araziye uygun bir yerde us bolgesi kurup bolgeye teknoloji ile hakim olup goruntu veya ikaz halindede helikopterle asker sevkiyatı yapilip düşmanı imha gerceklesmis olur. Yillardir aynı sistem askerin sırtına agir bir canta ve eline silah verilip dere tepe yürüyüş ile başarılı sonuç alınmaz

5
1
yanıtYanıtla
MAYK AMCA...:

TEK AKILLI SENSIN YANI KOCA EGITIMLI ALBAY YARBAY DURURKEN SANA DANISMAK LAZIM. . . NE MEZUNUSUN SEN . ? YUKSEK ILKOKUL MU. ?

yanıt0
yanıt1
Ülkemize karşı kalkan tüm eller kırılır:

ülkemizin sınırları içinde yada sınırlarımız dışında terör örgütlerine lojistik gıda silah para yardımı yapılmasaydı şimdiye kadar çoktan ortadan kaybolmuşlardı. Bu ABD zaten tam bir Şerefsiz, cirit atmalarına finans toplamalarına müsaade eden Avrupa nında ABD den aşağıya kalan yanı yok. kurtuluş savaşından bu duruma gelmiş Ülkemizin terör gruplarına boyun eğeceğini düşünenler bunu bir kenara not etsin : Hiç Şansınız yok. Sizleri maşa gibi kullananlar gün gelecek ilk sizi ateşe atacaktır.

4
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ASLAN PARÇALARI

4
1
yanıtYanıtla
çakır:

rabbim yar ve yardıcınız olsun aslanlar

3
1
yanıtYanıtla
zaza dayı:

yüce rabbim sizleri muhaffaza eylesin yiğitler

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title