Haberler

Kavukçu'ya Selçuk Özdağ Sahip Çıktı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile çekildiği fotoğrafı Facebook’ta paylaştığı gerekçesiyle Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi’ndeki (MASKİ) işinden çıkarıldığı iddia edilen Remziye Kavukçu’ya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ sahip çıktı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile çekildiği fotoğrafı Facebook'ta paylaştığı gerekçesiyle Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi'ndeki (MASKİ) işinden çıkarıldığı iddia edilen Remziye Kavukçu'ya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ sahip çıktı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un 476. Uluslararası Mesir Festivali etkinliğine katılmak üzere Manisa'ya geldiğinde kendisini evlerine davet eden ve balkonda çekildikleri fotoğrafı Facebook'ta paylaşan Remziye Kavukçu, iddiaya göre bu paylaşımı sebebiyle çalıştığı MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı MASKİ'deki işinden çıkarıldı.

Kavukçu'nun başına gelenlere tepki amacıyla AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı'nın MASKİ binası önüne siyah çelenk bırakmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ da bugün aileyi evinde ziyaret etti. Özdağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'yle görüşerek işçinin mağduriyetinin giderilmesi ve işe başlatılması talimatını verdi.

Genç çifte Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un selamını ileten Özdağ, kimsenin yasalar çerçevesindeki siyasi düşüncesinden, etnik kökeni ve memleketinden dolayı işinden çıkartılmaması gerektiğini söyleyerek, "Bu kardeşlerimiz o gün Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş'u görüyor ve evine davet ediyor. 'Bir çay içmez misiniz?' ifadesini kullanıyor. Numan bey de evinde bir çay içiyor. Sadece kendilerinin değil aslında tüm Manisalıların ev sahipliklerini en iyi şekilde göstermişlerdi. Başbakan Yardımcımız Sayın Kurtulmuş o gün şehrimizin misafiriydi. CHP'lilerin de MHP'lilerin de AK Partililerin de misafiriydi. Kürt'ün de Türk'ün de Alevi'nin de bir buçuk milyonun misafiriydi. Her şeyden önce Allah misafiriydi, bir de Başbakan Yardımcısı olma özelliğini taşıyordu. İnsanlar farklı partilerden olabilirler ama insanların rızkıyla kimse oynamayacak. Belediyede çalışan herkesi MHP'li olacaksın diktasında bulunmak, baskı kurmak ve bunu kabul etmezse işinden kovmak, ekmek parasından etmek öncelikle insanlığa sığmaz" ifadelerini kullandı.

"CENGİZ ERGÜN TÜM MANİSALILARIN BAŞKANI OLMALI"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, MHP'lilerin oyları ile seçilmiş olabileceğini ama önemli olanın tüm Manisalıların belediye başkanı olması gerektiğini dile getiren Özdağ, kendisinin de AK Partililerin oylarıyla seçildiğini fakat ayrım yapmadan herkesin vekili olduğunu kaydetti. Bir insanın rızkıyla oynamanın ayıp ve günah olduğunu söyleyen Özdağ, "Biz bu şehirde hiç ayrım yapmadan herkesi kucaklamak istiyoruz. Sayın Numan Kurtulmuş bey ilçe başkanlığımızın basın toplantısından sonra beni aradı. 'Benim yapacak bir şeyim var mı?' dedi. Ben de 'biz teşkilat olarak milletvekilleri olarak hanımefendinin yanındayız. Biz halletmeye çalışalım, eğer halledemezsek gereğini sizin yapmanız için yardım isteriz' demiştim" diye konuştu.

"SİYASİ GÖRÜŞÜNE BAKMADAN MAĞDURİYETİ GİDERECEĞİZ"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşerek işten çıkartılan Kavukçu'nun işe alınması için girişimde bulunduğunu anlatan Özdağ, şöyle devam etti: "Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz ile görüştük, hanımefendi Allah nasip ederse orada çalışacak. En geç 10-15 gün içinde işe başlamış olacak. Kimse kimsenin mezhebinden, renginden dolayı, ideolojisinden, partisinden dolayı rızkıyla oynamamalıdır. Biz hep beraber aynı şehrin ülkenin çocuklarıyız. CHP'li, AK Partili olabiliriz, Türk olabiliriz, Kürt olabiliriz, Alevi, Sünni, Boşnak, Arnavut, Azeri olabiliriz. Hepimiz Manisalıyız. Acılar paylaşılır, azaltılır, sevinçler paylaşılır çoğaltılır. Bugün de kardeşlerimizin derdiyle dertlenmek için geldik. Siyasi düşüncesine, memleketine ve etnik yapısına bakmadan teşkilat olarak, milletvekilleri olarak biz gereğini yapacağız." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Numan kurtulmuş Selçuk Özdağ AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title