Haberler

Kavgalı Taraftarlar İftarda Buluştu

İstanbul'un köklü kulüplerinden olan Gaziosmanpaşaspor, husumet içinde oldukları rakip takımların taraftarları ile iftarda bir araya geldi.

İstanbul'un köklü kulüplerinden olan Gaziosmanpaşaspor, husumet içinde oldukları rakip takımların taraftarları ile iftarda bir araya geldi. Aynı sofraya oturan Gaziosmanpaşaspor, Eyüpspor ve Güngörenspor taraftarları dostluk ve fair play mesajları verdi.

Daha önce aralarında oynadıkları maçlarda kavga eden ve birbirlerine husumet besleyen taraftarlar, iftarda bir araya gelerek aralarındaki kavgaya son verdi. İstanbul'un köklü kulüplerinden olan Gaziosmanpaşaspor taraftarları husumet içinde oldukları rakip takımlar Eyüpspor ve Güngörenspor taraftarları ile aynı iftar masasına oturdu. Gaziosmanpaşa Stadı'nda gerçekleşen iftara taraftarların yanı sıra kulüp yöneticileri ve belediye başkanları da katıldı.

İftara katılan Gazisomapaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, "Gaziosmanpaşa belediye başkanı olarak taraftarların göstermiş olduğu bu tavrı takdir ediyorum. Taraftarlarımız dostluktan yana tavır koymuştur. Bizde kendilerine destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Aynı sofrada iftarlarını açan taraftarlar adına konuşan Eyüpspor taraftar Derneği Başkan Yardımcısı Eyüp Bozdağ, "Türk futbolunun özlenen tablosunu yeni yeni tekrardan oluşturma gayreti içerisindeyiz. İstanbul tribünleri olarak bir olma kararı aldık aldık. Artık aramızda husumet olsun istemiyoruz" diye konuştu.

Güngören Tribün lideri Mustafa Ercümer de fair play konusuna vurgu yaparak, "Atmış olduğumuz bu güzel adımları devam ettirmek istiyoruz. Hepimiz kardeşiz ayrımız gayrımız yok" dedi.

İftara ev sahipliği yapan Gaziosmanpaşa Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Kuşakçılar ise, "Verdiğimiz iftar yemeğine katılan taraftarlara ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra hep böyle dostluk içinde kalalım istiyoruz. Dostluk ve kardeşlik adına çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşaspor Güngörenspor Eyüpspor İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title