Haberler

Kavgada Öldürülen Öğretmenin Okulunda Hüzünlü Tören

Bartın'da trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Tayfun Erol'un (54) öğrencileri, karnelerini gözyaşlarıyla aldı.

Bartın'da trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Tayfun Erol'un (54) öğrencileri, karnelerini gözyaşlarıyla aldı.

Kabagöz İlkokulu Müdürü Metin Uça, düzenlenen karne töreninde, mesai arkadaşı Erol'un 24 Mayıs'ta yaşamını yitirdiğini anımsatarak, üzüntülerinin büyük olduğunu belirtti.

Tayfun öğretmeni kaybetmenin acısını ilk günkü gibi yaşadıklarını anlatan Uça, "Tayfun öğretmenimizi hiç unutmadık ve unutmayacağız. Acımız devam ediyor. Zaman her şeyin ilacıdır ama öğretmenimiz kalbimizde yaşayacaktır. Bugün size karnelerinizi vermek öğretmenize nasip olmadı, onun yerine ben vereceğim" dedi.

Konuşmanın ardından karnelerini alan öğrenciler, daha sonra öğretmenlerinin fotoğrafını öptü, bazı öğrencilerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

3. sınıf öğrencisi Nur Bulut, karnesini Tayfun öğretmeninin elinden alamadığı için çok üzgün olduğunu belirterek, "Öğretmenimizi kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Karnemizi de onun elinden alamadık ama olsun onun elinden almış gibi olduk, çünkü biz onu çok seviyoruz. Şu anda bizi gördüğünü ve takdir aldığımız için çok sevindiğini, mutlu olduğunu hissediyorum. Ben de karnemi ve aldığım takdir belgemi öğretmenime hediye ediyorum" diye konuştu.

Esma Nur Berber de karnesini öğretmeninin elinden alamadığı için büyük üzüntü yaşadığını ifade ederek, "Ama masasına gittik, karnemizi aldıktan sonra fotoğrafını öptük" dedi.

23 Mayıs'ta trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada darbedilen Süleyman K. (52) ve Kabagöz İlkokulunda görevli sınıf öğretmeni Tayfun Erol yaralanmış, Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Erol, yaşamını yitirmişti.

Tayfun Erol'u öldürdüğü ileri sürülen zanlı İbrahim K. (35) ise tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title