Haberler

ORGANİZE OLAN MAHALLELİLER KAVGA İHBARINA GELEN POLİSLERİ GÜLLER VE ALKIŞLARLA KARŞILADI

Güncelleme:

Bursa'da kavga ihbarında bulunan mahalle sakinleri, olay yerine gelen polis ekiplerini güllerle ve pastayla karşıladı. Polis teşkilatının 176. yılını yaptıkları sürprizle kutlayan mahalleli sakinlerinden Satılmış Koçak, 'Yılbaşından beri bu anı planlıyorduk. Bütün mahalle organize olduk ve böyle bir plan yaptık' dedi. Polis ekipleri de kendileri için hazırlanan pastayı çocuklara yedirdi.

Merkez Osmangazi ilçesi Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi 10. Gonca Sokak'ta oturan vatandaşlar, polis teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü sebebiyle, görev başındaki polis memurlarına sürpriz yapmak istedi. Yaklaşık 50 kişilik bir pasta yaptıran mahalleli, polis ihbar hattını arayarak sokakta kavga olduğu yönünde ihbarda bulundu. Vatandaş ihbarının ardından sokağa çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ellerinde güllerle bekleyen çocukları görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Alkışlarla sokağa giren ekipler, önce vatandaşa teşekkür etti ardından da kendileri için hazırlanan çardağa geçerek pasta kesti.

KENDİ PASTALARINI ELLERİYLE ÇOCUKLARA YEDİRDİLER

Sürprizi yapan vatandaşlardan Satılmış Koçak, bütün mahallelinin bu sürpriz için organize olduğunu ifade ederek, 'Bizler bunu yılbaşından beri planlıyorduk. Şu içerisinde bulunduğumuz pandemiden ötürü polisimize biraz moral olsun istedik. Allah onlardan razı olsun. Bütün mahalle organize olduk ve böyle bir plan yaptık' dedi.

Ekiplerin kendileri için hazırlanan pastayı mahallelilere dağıtması ve çocuklara kendi elleriyle pasta yedirmesi ise dikkat çekti. Kutlamanın ardından megafonla ekiplere teşekkür eden ekipler, siren çalarak sokaktan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Polis Haftası Osmangazi kavga Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title