Haberler

Kavga Ettiği Yeğenine Ateş Açan Uzman Çavuş, Kazayla Kendisini de Vurdu

Balıkesir'de, izne geldiği memleketinde yeğeniyle tartışıp kavga eden bir uzman çavuş, silahıyla yeğenini yaralarken, kendisini de vurdu.

Edinilen bilgiye göre, olay Bigadiç ilçesinde meydana geldi. Ankara Bala'da görev yapan Uzman Jandarma Çavuş M.Ç. (22), izne geldiği memleketi Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, teyzesinin evinde, yeğeni Himmet M. ile tartıştı. İki yeğen arasındaki tartışma kavgaya dönüşürken, uzman çavuş M.Ç., beylik tabancasıyla ateş açtı. Kavgayı ayırmak için araya giren teyze Nazmiye M., yeğeninden silahı almak isterken tabanca yine ateş aldı, bu sefer uzman çavuş M.Ç. yaralandı. Karın bölgesine kurşun isabet eden

Himmet M. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Hafif yaralanan M.Ç. ise Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastane polisinin uyarısı ile harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Ağır Suçlar Bürosu ekipleri, şehir merkezinde yakaladıkları bir araçta bulunan 1'i kadın 3 kişiyi silahla birlikte gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada, kadının yaralanan Himmet M.'nin annesi, diğer şahısların da dayıları olduğu, silahın da suçta kullanılan uzman çavuşa ait tabanca olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(YU-MŞ-EMF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title