Haberler

Kavak'ta Problemler Tek Tek Çözülüyor

SAMSUN (İHA) – Köy iken mahalle statüsüne dönüşen kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaların yanı sıra ilçe merkezinde de yürütülen çalışmaları yakından takip eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz” dedi.

SAMSUN (İHA) – Köy iken mahalle statüsüne dönüşen kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaların yanı sıra ilçe merkezinde de yürütülen çalışmaları yakından takip eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz" dedi.

Kavak Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar dört bir koldan devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde uzak yakın demeden yürütülen hizmetler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Köy iken mahalle statüsüne dönüşen kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaların yanı sıra ilçe merkezinde de yürütülen çalışmaları yakından takip eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, açıklamalarda bulundu.

İlçede yaşanan bazı sorunları da ekiplerin özverili çalışmaları ile kısa sürede aştıklarını söyleyen Sarıcaoğlu, "İlçemizde yapacağımız birçok çalışmanın tek elden gitmesi elbette ki imkansızdı bizde ekibimiz içerisinde gruplar kurarak birden fazla yerde aynı anda çalışma yapılmasını sağladık. Vatandaşlarımızın da büyük takdiri ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kavak'ın önünde kat etmesi gereken büyük yol var. Çünkü Kavak için çok büyük düşüncelerimiz var bu düşüncelerimizi de gerçekleştirmek için ilçemizde ki bazı problemleri ekiplerimizin gayreti ile aşıyoruz. Göreve gelirken hizmet sözü ile geldik. Yoğun çalışmalarımızın meyvesini de vatandaşlarımızın bizlere olan desteği ve güveni ile topladık. Bir çalışmanın sonucunda en büyük takdir yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından beğenilmesi. Kavak'ta vatandaşlarımız ile uyum içerisinde her zaman iç içeyiz. Asla hemşehrilerimizi olumsuz yönde etkileyecek bir çalışmaya imza atmadık" diye konuştu.

Belediyede birlikte görev yaptığı ekibine sonuna kadar güvendiğini söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, geriye dönüp bakıldığında eski ve yeni resimleri yan yana koyup karşılaştırıldığında Kavak'ın çok iyi noktalara geldiğini sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title