Haberler

Kavak sağlıkta çağ atlıyor

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Halkımıza verdiğimiz bir sözümüz daha yerine geldi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Halkımıza verdiğimiz bir sözümüz daha yerine geldi. Yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak hastanemiz ilçeme ve halkıma hayırlı olsun" dedi.

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'nun seçim vaatleri arasında bulunan yeni devlet hastanesi temeli atılıyor. Sekiz dönüm alan üzerine kurulacak yeni devlet hastanesi her odasında banyo ve tuvaleti ile 5 yıldızlı otel konforunda inşa edilerek bir yıl içinde ilçe halkına hizmet vermeye başlayacak.

Gerçekleşen proje ile Kavak'ın sağlık alanında önemli bir açığının kapanacağını söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, içinde dahiliye, kulak burun boğaz, göz, genel cerrahi, cildiye, çocuk gibi hemen hemen tüm branşların yer alacağı yeni devlet hastanesi ile ilçenin gelişiminde çıtasının yükselteceğini söyledi. Görevde oldukları süre içinde hemşehrilerine ne söz verdiyseler hepsini sırasıyla yerine getirdik ve getirmeye devam ettiklerini ifade eden Sarıcaoğlu, "Yeni devlet hastanesi de bunlardan birisiydi. Eski Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve milletvekillerimizin destekleri ile Kavak sağlık alanında çok önemli bir yatırıma daha kavuşuyor. Bundan sonra hiçbir hemşehrimiz gerek muayene ve gerekse ameliyat için başka illerin yolunu tutmayacak. Yaptığımız projeler ve çalışmalarımız ile her zaman başkalarının hayal olarak gördüğü hizmetleri ilçemize kazandırdık. Bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

"Kavaklı hizmetin en iyisine layık"

Bugün yaptıkları çalışmalar ve geliştirdikleri projeler ile gelecek yılların modern ilçesini inşa ettiklerini dile getiren Başkan Sarıcaoğlu, "Gelişmişlik yolunda hızla mesafe alan Kavak, yapacağımız ve halen devam eden projelerimizin de tamamlanması ile çok farklı bir kimlik ve görünüme kavuşacaktır. Yeni TOKİ binaları, yakında tamamlanacak olan Kampüs Cezaevi, Osmanlı ve Selçuklu izlerini taşıyacak yatay mimari ile hayat bulacak 400 konutluk yeni mahallemiz, millet parkımız, öğrenci yurtları ve daha birçok proje ile beş yıl içinde Kavak nüfusu en az yüzde 50 daha artacaktır. Biz Kavak ve Kavaklıya hizmet için yola çıktık şimdi de insanlarımızı layık oldukları en güzel hizmetler ile buluşturmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Devlet hastanesini yapacak firma sahibi Umut Sayar ise, "Önümüzdeki günlerde inşasına başlayacağımız hastane binamızı sosyal donatıları ile günümüzün en son teknolojisine göre yapacağız. 1 yıl içinde de tamamlayarak halkımızın kullanımına hazır hale getireceğiz. Hastane içinde 2 ameliyathane, morg ve otopsi bölümü gibi her türlü donanım olacak" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu mu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title