Haberler

Kavak Belediyesi Çalışmaları

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Sarıcaoğlu, AA muhabirine, yapacakları çalışmalarla hemşehrilerini hak ettiği sokak, yollar ve modern parklara kavuşturmak kararlılığında olduğunu söyledi.

Hava şartlarının normale dönmesiyle ara verilen çalışmalara devam ettiklerini anlatan Sarıcaoğlu, "Hava muhalefeti nedeniyle zaman zaman ara verilen çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Soğuksu Mahallesi Erbaa Sokak ve diğer mahallelerimizin çeşitli yerlerinde istinat duvarı, kaldırım düzenleme, kilitli parke taşı döşeme, ağaçlandırma ve parklarımızı güzelleştirme çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor." dedi.

Vatandaşların istek ve taleplerini dikkati alarak anında gereğini yaptıklarını belirten Sarıcaoğlu, "Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından park ve yollarımız kontrol altında bulunduruluyor. Yapılması gerekenler zaman kaybetmeden yapılıyor. Kavak Belediyesi olarak ilçemizi modern hale getirmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title