Haberler

Katliamın En Yaşlı Kurbanı Batman'da Toprağa Verildi

Ankara’da meydana gelen bombalı terör saldırısının en yaşlı kurbanı 70 yaşındaki Meryem Mutlu Batman’da binlerce kişinin katılımıyla toprağa verildi.

Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısının en yaşlı kurbanı 70 yaşındaki Meryem Mutlu Batman'da binlerce kişinin katılımıyla toprağa verildi.

STK'ların Ankara Sıhhıye Meydanı'nda düzenlemek istediği barış mitingine katılmak için Batman'dan Ankara'ya giden 70 yaşındaki Meryem Mutlu bombalı saldırıda hayatını kaybetti. Ankara İbn-i Sina Hastanesi'nde otopsisi yapılan Mutlu'nun cenazesi tarifeli uçakla Diyarbakır'a gönderildi. Karayolu ile Batman'a getirilen Mutlu'nun cenazesi kalabalık bir kitle tarafından kilometrelerce omuzlarda taşınarak İkiztepe köyü mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine HDP Batman milletvekili adayları Saadet Becerekli, Ayşe Acar Başaran ve HDP'li yöneticiler ile kalabalık bir gurup katıldı. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title