Haberler

Katkı Kredisi İçin Son Gün Cuma

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan (Yurtkur) Burs, Öğrenim ve Katkı Kredisi Almaya Hak Kazanan Öğrencilerin Senetlerini, 28 Aralık Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar Yurtkur'a Teslim Etmeleri Gerektiği Bildirildi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan (YURTKUR) burs, öğrenim ve katkı kredisi almaya hak kazanan öğrencilerin senetlerini, 28 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar YURTKUR'a teslim etmeleri gerektiği bildirildi.

YURTKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, 2007-2008 öğretim yılında burs, öğrenim ve katkı kredisi almaya hak kazanan öğrencilerin burs ve kredi taahhüt senetlerini öğretim kurumlarından teslim alarak, noterde tanzim ve tasdik ettirdikten sonra 28 Aralık 2007 tarihi mesai saati bitimine kadar YURTKUR'un bölge veya yurt müdürlüklerine teslim etmeleri istendi.

Senetler, bölge ve yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise “Cemal Gürsel Caddesi No: 61 06590 Cebeci/Ankara” adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına posta ile gönderilecek veya elden teslim edilecek.

Senetlerini belirtilen tarihte Kuruma teslim eden öğrencilerin burs veya öğrenim kredisi ödemeleri, 9 Ocak 2008 tarihinde Ziraat Bankasının ilgili şubelerinden yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title