Haberler

Katiller Komşuları Çıktı

Güncelleme:

Sultangazi ve Küçükçekmece'de işlenen 2 ayrı kadın cinayetinde de katiller komşuları çıktı.

Sultangazi ve Küçükçekmece'de öldürülen 2 kadının katil zanlılarını polis, yaklaşık 6 saat süren çalışma sonucu yakaladı. Bıçaklanarak öldürülen kadınların katilleri komşuları çıktı.

Sultangazi'de, 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Nilüfer Aygüler'in kendisine aşık olan bir kişiye yüz vermemesinden, Küçükçekmece'de 4 çocuk annesi 67 yaşındaki Nuray Özdeniz'in de, saklaması için kadın komşusundan aldığı parayı geri ödeyemediği için öldürüldükleri belirtildi.

KARŞILIKSIZ AŞK CİNAYETİ

İlk cinayet iddiaya göre, 5 yıl önce evlendiği eşinden 1.5 yıl önce boşanan 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Nilüfer Aygüler, Sultangazi Orhangazi Caddesi Sultankent Sitesi 12'nci Blok 5 numarada ailesiyle birlikte yaşamaya başladı. İki hafta önce çalıştığı özel güvenlik firmasından ayrılan Nilüfer Aygüler, önceki sabah herkesin işe gitmesiyle evde yalnız kaldı. Ablasının telefonlara bakmaması üzerine soluğu evde alan Ercan Aygüler, holde ablasını kanlar içinde bulunca sinir krizleri geçirdi. Boğazı kesilen ve vücudunun 4 yerinde bıçak darbesi bulunan Nilüfer Aygüler'in katilini yakalamak için cinayet masası dedektifleri harekete geçti. Kapının zorlanmamasından yola çıkan dedektifler, öncelikle komşularını sorguladı. Aynı apartmanın 2 üst katında oturan ve tekstil işiyle uğraşan 25 yaşındaki Gökhan U'nun da ifadesi alındı. Çelişkili ifadeler veren Gökhan U. bir süre sonra cinayeti işlediğini itiraf etti. Nilüfer Aygüler'in boşanmasından sonra ondan hoşlanmaya başladığını söyleyen Gökhan U. ilk sorgusunda "Evde kimsenin bulunmadığını biliyordum. Zili çaldım. Kapıyı açtı. İçeriye girdim. Ona aşık olduğumu söyledim. Bana yüz vermedi ve beni istemediğini söyledi. Ben de başkasına yar olmaması için onu öldürdüm" dediği belirtildi.

SAKLAMAK İÇİN ALDIĞI PARAYI GERİ VEREMEDİ

Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi Yarasa Sokak'ta oturan 4 çocuk annesi 67 yaşındaki Nuray Özdeniz, 11 gün önce ortadan kayboldu. Yaşlı kadını bulmak için yakınları kayıp programı yapan bir televizyon kanalı gitti. Ancak tüm çabalara rağmen kadından haber alınamadı. Televizyon sunucusu "Evinizin altındaki kömürlüğe ve apartman çevresine bakın" dedi. Bu sözler üzerine kadının akrabası dün gün saat 18.00'da kömürlüğe indi. Kömürlükte bir konfeksiyon dükkanında çalışan Nuray Özdeniz'i kanlar içinde görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, kadının 24 defa sırtından bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

Cinayet masası dedektifleri, Nuray Özdeniz'in kadınlar arasında yapılan bir güne katıldığını tespit etti. Bunun üzerine komşularını sorguya almaya başladı. Kapı komşusu Sevda ve Fatih Y. çiftinin ayrı yerlerde ifadesine başvurdu. 1 çocuk annesi Sevda Y., tutarsız ifadeleri üzerine polisin bir numaralı zanlı adayı oldu. Bir süre sonra Sevda Y. polise "Ben mutfak masrafımdan artırarak 500 TL biriktirdim. Parayı benim adıma saklaması için Nuray Özdeniz'e verdim. Ayakkabı tamir işi yapan kocamın arabası arızalandı. 500 TL'ye ihtiyacı olduğunu ve borç olarak birinden almamı istedi. Daire kapımın önünü silerken Nuray Özdeniz, kapısından çıktı. Bir yere gidiyordu. Durdurup paramı istedim. Bana üzerinde olmadığımı ve sonra vereceğini söyledi. Ben 'paramı ne yaptın' deyince de küfürler edip hakaretler yağdırdı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Mutfaktaki ekmek bıçağını aldım. Sırtından bıçakladım. Kömürlüğe girdi. Sonra da yere yığıldı. O sırada kocam evdeydi ve televizyon seyrediyordu. Onun bu olayla ilgisi var ne de haberi. Bana 'Bu kadını kim öldürmüş olabilir' diye sürekli soruyordu" dediği belirtildi. Polis her ihtimale karşı Sevda Y'nin kocası Fatih Y'yi gözaltına aldı.

İşledikleri cinayetleri itiraf eden zanlılar, adliyeye çıkartıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Sultangazi Orhangazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title