Haberler

Katil Zanlısından Pes Dedirten Cevap: Cinayeti Zevkten İşledim

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde silahla yaraladıkları şahsın oğlunu da öldüren 2 şüpheliden biri, sağlık kontrolü çıkışında basın mensuplarına, "Cinayeti zevkten işledim" dedi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde silahla yaraladıkları şahsın oğlunu da öldüren 2 şüpheliden biri, basın mensuplarına, "Cinayeti zevkten işledim" dedi.

İŞ YERİNE SALDIRI DÜZENLEDİLER

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Yusuf Candar'a silahlı saldırı düzenleyen Murat G. ve Kahraman A. daha sonra Candar'ın oğlu Yavuz Candar'a da iş yerinde saldırı düzenledi. Saldırın ardından Yusuf Candar hastaneye kaldırılırken oğlu Yavuz Candar olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından polis ekipleri tarafından yakalan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolden geçirildi.

"CİNAYETİ ZEVKTEN İŞLEDİM"

Hastane çıkışı basın mensuplarının "neden öldürdünüz" sorusuna zanlılardan Kahraman A.'nın, "Cinayeti zevkten işledim" demesi dikkat çekti. Zanlılar yoğun güvenlik önlemleri altında tekrar emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından adliye sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

KUZEYİN UŞAĞI:

bu tipleri adileri beslemek devlete küflettir en iyisi asın gitsin.

11
0
yanıtYanıtla
Zevkten idam edin:

Seni zevkten idam etmek lazım aslında. Cevaba bak. Adam öldürmek çocukken bilye oynamak sanki. Aşağılık herif.

10
0
yanıtYanıtla
Abuş:

Emniyette jopu yiyince anlarsın zevki

7
0
yanıtYanıtla
kartal:

kesin simdi bu iki serefizi savci adilkontrol sartiyla serbest birakir cunku bizde normal bu isler

6
0
yanıtYanıtla
Trr Malatya:

direk idam

4
0
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

kurtlar vadisini seyretmiş çok anlaşılan 30 sene ceza aklını başına getirecekte başını duvarlara vurup yarmasa bari

3
0
yanıtYanıtla
Adalet:

yakında aftan çıkar görürsünüz.

3
0
yanıtYanıtla
KARA:

Adalet olmazsa hakimler savcılar görevlerini yapmazsa elini kolunu sallaya sallaya girer paşalar gibi yer içer içeride sonra da çıkar birde bunlara devlet iş verir paşa paşa sonra da mafya olur haraç keserler olacağı bu kimse kimsede suç aramasın ADALET SIFIR kesinlikle kökten değişmesi gerekiyor. . . Öyle ağır cezalar olmalı ki insanlar cezaevlerine girmemek için huzurlu yaşamaları gerekiyor cezaevi korkusu olmalı . . .

3
0
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

BU CÜMLEYİ , İDAM CEZASI OLAN ADALET OLAN BİR ÜLKEDE DEVLETTE SÖYEYEBİRLMİYDİ ? NASIL OLSA BİR AF ÇIKAR ÜÇ BEŞ YIL YATAR ÇIKARIM DÜŞÜNCESİ BU CANİLERE BÖYLE RAHATLIK VERİYOR .

2
0
yanıtYanıtla
Ti Man:

Bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir insanlık bu canilikten başka bir şey deil allah ıslah etsin kafasını yastıga koyunca nasıl uyuyacak yaşattıgı acıyı yaşaması dilegiyle

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title