Haberler
Güncelleme:

20 yaşındaki kızını katleden babanın aylar önce mezar kazdığı ortaya çıktı

Elazığ'da şehir dışından üniversite sınavı için yengesine gelen 20 yaşındaki kızını öldüren, kendini başından vurarak ağır yaralayan babanın, 6 ay öce gittiği köyünde "Bu mezara ya ben yada karım girecek" diyerek mezar kazdığı öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Deli Dumrul:

Kimse beni şiddet yanlısı olarak düşünmesin. O katil baba, kazdığı mezara kendi girmeli. Eğer girmezse bu defa da kızının annesini öldürecek. 20 yaşındaki kızının canına kıyan babanın ne kendine ne topluma hayrı dokunmaz.

38
3
yanıtYanıtla
cahiller:

geberme sürün pislik

19
2
yanıtYanıtla
tarsuslu:

offf offf yaaa bir baba evladına nasıl kıyar hala aklım fikrim dimağım hücrelerim kabullenemiyor bizki evladımızın kılına zeval gelse hop oturup hop kalkan bir milletin insanıyız ne oluyor bize ne olduk toplumca ne hale geldikki canımız ciğerimiz evlatlarımıza zarar verecek bir şeytani yaratık olduk. Rabbim bu fıtratta olan insanların canını evladına zarar veremeden alsın insAllah

19
1
yanıtYanıtla
UZMAN:

seni 20 yaşına getiren baban sana ne yaptı ki, herkesi affeder ama babasını asla affetmezmiş. herkes senin babandan değerli yani.

2
15
yanıtYanıtla
Mehmet:

inşallah ölür.

11
1
yanıtYanıtla
afafe:

af çıkartmaya tam gaz devam, yaşasın cinayet, tecavüz, işkence. . .

6
0
yanıtYanıtla
KUZEYLİ:

PİSLİĞİ Bİ DE TEDAVİ Mİ EDİYORUZ. BIRAKIN GEBERSİN.

3
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bu hayvana harcanan paraya acırım. kadınlara gücü yeten bu eşeklere idam cezası getirilmelidir. bu it için harcanan hastahane parası haram olsun. katiller ülkemizde mükafatlandırılıyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
Nurol:

Gencecik masum kıza üzüldüm. Parçalanan ailelerin cezasını çocuklar zaten çekiyor eziyet birde öz babaları anneleri tarafından cezalandırılan çocukların günahını ödeyemezssiniz.

2
0
yanıtYanıtla
Kadri:

Adamda psikolojik bir bozukluk olma ihtimali yüksek

2
0
yanıtYanıtla
Kağan:

yazık, gencecik kız .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title