Haberler

    Kate Middleton'ın Elbisesi Tartışma Yarattı

    Bu hafta sonu Hindistan ve Butan"a resmi bir ziyarete çıkacak olan Prens William ve eşi Kate Middleton, İngiltere'de yaşayan bu ülke vatandaşlarını ağırladı.

    Londra'daki konutları olan Kensington Sarayı'nda ev sahipliği yapan Prens ve Düşes, İngiltere'de çalışan, okuyan Butahlı ve Hindistanlılarla bir araya geldi.

    Giysileri bazı kişiler tarafından anında taklit edilen bazıları tarafından da "çok sıkıcı" diye eleştirilen Kate Middleton bu kez Hintli tasarımcı Saloni'nin imzasını taşıyan mavi üzerine siyah puanlı maksi bir elbise giydi.Konuklarına olan saygısından böyle bir tercih yapan Kate Middleton, bu davette her zamankinden daha farklı bir görüntü sergiledi.

    Bütün konuklarıyla tek tek ilgilenip sohbet eden Düşes,ilk kez bir gala ya da gece daveti dışında bir toplantıda bu kadar ağırbaşlı bir kıyafetle gözler önüne çıktı.

    Middleton'ın kıyafet konusundaki bu seçimi de onun her yaptığını takip eden hayranlarını ikiye böldü.

    Bazıları Düşes'in bu seçimini "incelik" olarak nitelendirerek "Doğru olanı yaptı. Konuklarına saygı gösterdi. Bunu hepimiz yapmalıyız" diye yorumda bulundu.

    Bazıları da "Kate Middleton'ın böyle bir davranışta bulunmasına gerek yoktu. Misafirlerimize göre kılık kıyafetimizi belirleyemeyiz" diye fikirlerini savundu.

    Kate Middleton'ın seçtiği Mary adlı bu maksi elbisenin yaratıcısı son dönemde öne çıkan Saloni Lodha.

    Yüksek yakasıyla Victorian dönemi esintileri taşıyan elbise 2016 sonbahar koleksiyonundan bir parça. Elbise internet üzerinden 498 Sterlin'e satılıyor. Düşes'in giymesinden sonra onun moda takipçileri tarafından peynir- ekmek gibi satın alındı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Kate Middleton Prens William Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title