Haberler

Katar Milli Takımı, Fatih Terim'e Yıllık 6 Milyon Euro Teklif Etti

Güncelleme:

Katar Futbol Federasyonu yetkilileri, Galatasaray'ı geçtiğimiz sezon şampiyonluğa taşıyan Fatih Terim'e yıllık 6 milyon euro teklif etti.

Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Terim'in Katar Milli Takımı'ndan teklif aldığı belirtildi.

TEKLİF 6 MİLYON EURO

Katar Milli Takıma sportif direktörlük yapması için teklifte bulunan Federasyon yetkilileri, deneyimli teknik adama yıllık 6 milyon euro teklif ettiği belirtildi.

Katarlıların Terim'e Galatasaray'ın başında olduğu hem sarı-kırmızıları hem Katar milli takımına menajerlik yapacağı bir formül sundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Katar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Galatasaray:

Fatih Terim den neden bu kadar korkuyorsunuz madem dede madem para manyağı neden bu kadar korkuyorsunuz bu arada Galatasaray da kulüpte para yok bu adam parayı seviyorsa neden hala burada

6
7
yanıtYanıtla
ne gerek var:

yazık katarla da aramızı bozacak iyiydik halbuki böyle demekki buraya kadar katar dostluğu

6
5
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Zamanında del bosgeye vediğiniz tazminat için ne diyeceksiniz pis tinerciler bu zorunuza gitmiyor Fatih hocanın aldığı tazminat zorunuza gidiyor

5
5
yanıtYanıtla
Galatasaray:

Oh be Sonunda Galatasaray da milli takımda kurtulacak para için yapmayacağı şey yok

4
6
yanıtYanıtla
dd:

Sen gsliysen bende birşey bilmiyorum

yanıt2
yanıt1
Cim bom:

, sonunda kurtulacağız bu kan emici den

3
5
yanıtYanıtla
pirimciterimo:

para tor pirim para para daha cok para terimin ilaci para

5
3
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Len tinerciler Fatih hoca canınızı fena acıtmış belliki tazminat almışmış sanki siz olsanız almayacaktınız

6
2
yanıtYanıtla
parator:

parayı sever sattı gitti cinconu

3
4
yanıtYanıtla
Serdar Tuncer:

Çok iyi bir teknik traktör olsa milli takım izlandaya 3:0 kaybetmezdi.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title