Haberler

    Katar'ın Dünya Kupası Lobisi Zidane'ı da Bünyesine Kattı

    Daha çok zaman olmasına rağmen organizasyonu büyük tartışmalara sebep olan Katar Dünya Kupası yetkilileri, Zidane'ı elçileri olarak ilan etmeye hazırlanıyor.

    2022 yılında düzenlenecek olan turnuva ile ilgili her gün ayrı bir tartışma konusu gündeme gelirken, Katarlılardan Zidane hamlesi geldi.

    Paranın gücünü kullanmayı bilen Katarlı yöneticiler, insanları etkileyip tartışmaları bir nebze olsun dindirebilmek için reklam niyetiyle 5 dakikalık bir reklam filmi hazırladı. Katarlıların bu filmdeki sürprizi ise efsanevi Fransız orta saha oyuncusu Zinedine Zidane oldu.

    Zidane'ın bu reklam filminde oynaması Fransız basının da büyük yankı buldu. Üstünde durulan konu ise Zidane'ın alacağı para oldu. Tartışılan miktar 2 milyon ile 13 milyon Euro arasında değişiyor.

    İddialara göre Katarlı yöneticilerin reklam filmlerinde elçileri olarak kullanmayı planladığı oyuncular arasında Ronaldo ve Ronaldinho gibi futbolcular da var.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Zinedine Zidane Katar Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title