Haberler

Kastamonulu Müslüm" Müslüm Filmini İzledi

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde yaşayan ve Müslüm Gürses'e benzerliği ile dikkati çeken Ali Subaşı, Müslüm filmini izlemek için geldiği sinema salonunda ilgi gördü.

Pınarbaşı ilçesinden Kaymakam Halil İbrahim Demirçin ve Belediye Başkanı Naci Akyürek ile Müslüm filmini izlemek için kente gelen Subaşı, film arasında ve sonrasında vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bazı vatandaşlar Subaşı ile sohbet ederken, bazı vatandaşlar da fotoğraf çektirdi.

Akyürek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pınarbaşı ilçesinde turizmle ilgilendiğini söyledi.

Filmi çok beğendiğini söyleyen Akyürek, "Kaymakam Bey, 'Hep birlikte filmi izlemeye gidelim' dedi. Ben de Müslüm Gürses'i çok severim. Seve seve izlemeye geldim. Film beni çok etkiledi. Çok güzel film yapmışlar." dedi.

Müslüm Gürses'e benzerliğinin dikkatleri üzerine çektiğini ifade eden Akyürek, şunları dile getirdi:

"Müslüm, Urfalı, ben Kastamonuluyum. Benzerliğimiz tamamen tesadüf. Benzerliğimizi fark edenler hemen gelip fotoğraf çektiriyor. Hele bir de beyaz takım giyip İstanbul'a falan gittiğimde neredeyse yürüyemiyorum. Müslüm Gürses ölmeden önce o zannedip yanıma 'baba' diye gelip sarılıyorlardı. Sonra o olmadığımı anlıyorlardı. Bugün de filmi izleyenler yanıma gelip bol bol fotoğraf çektirdiler."

Belediye Başkanı Naci Akyürek de kanyon ve şelaleleriyle ünlü Pınarbaşı'nda Müslüm Gürses'e benzerliği ile tanınan bir hemşehrilerinin bulunmasından mutluluk duyduklarını söyledi.

Hep birlikte filmi izlediklerini anlatan Akyürek, "Görenler önce şaşırdı, sonra geldi, fotoğraf çektirdi. Ali Bey, Müslüm Gürses hayatını kaybettiğinde de helva dağıtmıştı." ifadelerini kullandı.

Filmi izlemeye gelenlerden Enes Çobanoğlu ise Ali Subaşı'nı gördüğünde çok şaşırdığını belirterek, "Filme gelmiştim. Müslüm Gürses'e benzeyen birinin olduğunu gördüğüme çok sevindim. Sanki Müslüm Gürses'in aynısı." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title