Haberler

Kastamonulu İmam, Radyoda Kendi Hazırladığı Programı Sunuyor

Kastamonu'da İmamlık Yapan Din Görevlisi, Müftülük Basın Halkla İlişkiler Sorumluluğu, Dergi Genel Yayın Yönetmenliği ve Radyo Programcılığı Yaparak Yerel Gazetede Sayfa Hazırlıyor.

Kastamonu'da imamlık yapan din görevlisi, müftülük basın halkla ilişkiler sorumluluğu, dergi genel yayın yönetmenliği ve radyo programcılığı yaparak yerel gazetede sayfa hazırlıyor.

Kastamonu merkez Hedanioğlu Camii'nde imam-hatip olarak 1987 yılında göreve başlayan Nurettin Midilli (38), görev süresi boyunca 1997 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü'nü, 2002'de de aynı üniversitenin İlahiyat Ön lisans programını, bu yıl ise Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitirdi. Valilik izniyle Kastamonu Müftülüğü Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu olan Midilli, aynı zamanda Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarının Kastamonu temsilciliğini

üstlendi. Çeşitli dergi ve gazetelerde çok sayıda şiir ve makalesi çıkan Midilli, müftülük tarafından aylık olarak yayınlanan "Bizim Sesimiz" isimli derginin genel yayın yönetmenliğini de yapmaya başladı. Yaptığı çalışmalarla yetinmeyen Midilli, yerel bir gazetede de cuma günleri "Hikmet Damlaları" başlığıyla sayfa hazırlıyor. "Hikmetli Dualar" adlı bir kitap çıkaran Nurettin Midilli, mübarek gecelerde de yerel bir radyoda "Nurettin Midilli ile Gönül Pınarından Damlalar" isimli program hazırlayıp

sunuyor. Yaklaşık 3 yıldır sunduğu programda güncel konulara dini yönden bakarak dinleyicilerine ulaşan Midilli, şimdi ise yeni kitap çalışmalarına devam ediyor.

(SÖ-BÖ-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title