Haberler

Kastamonu Üniversitesi'nden Valiye Veda Yemeği

Kastamonu Valiliği'nden Merkez Valiliği'ne Atanan Mustafa Kara'ya İlk Veda Yemeği Kastamonu Üniversitesi Tarafından Verildi.

Kastamonu Valiliği'nden Merkez Valiliği'ne atanan Mustafa Kara'ya ilk veda yemeği Kastamonu Üniversitesi tarafından verildi.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Gökçebay ve eşinin ev sahipliğindeki veda yemeğine Vali Mustafa Kara ve eşi Ayten Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Zeki Es, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ufuk Özsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Tarakçı ile Kastamonu Kalkınma Vakfı Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Rektör Gökçebay, gecede yaptığı konuşmada, Vali Kara kadar eğitime önem veren bir valiyle çalışmadığını belirterek, "Üniversitemizin gelişmesinde ben rektör olmadan

evvel sayın valim üniversitemizin geleceğine ilişkin neler yapılması gerekiyorsa hemen gerekli kararları alıp, bir sürü yararlı işler yaptı. Rektör olduktan sonra da bu üniversitenin beraber kurulan üniversiteleri geçmesi için her türlü desteği verdi. Hatta daha önceden kurulan üniversiteleri yakalayabilmemiz için gerekli yardımlarını hiçbir zaman esirgemedi. Sayın valimiz nerede olurlarsa olsun üniversitemizin bir parçasıdır. Bundan sonraki desteklerini, ilgilerini ve düşüncülerini üniversitemiz için

sürekli bizlere iletmesini ve bize destek sağlamasını bekliyoruz" dedi.

Vali Kara ise Kastamonu'da dolu dolu 4 yıl yaşadığını ve verimli bir çalışma dönemi geçirdiğini ifade etti. Çalışmaların birlik ve beraberlik içinde yapıldığını aktaran Kara, "Kastamonu'da bir şeyler yapıldıysa inanınki bunun en büyük sırrı kamu kurum ve kuruluşları arasındaki işbirliği, eş güdüm ve dayanışmadır. Bu sağlandığı içindir ki yapılması mümkün olmayan şeyler yapılır hale gelmiştir, doğru yapılmıştır, iyi takip edilmiştir. Herkes kendi yetkilerini doğru olarak kullanmıştır ve bunun sonunda

hizmet üretilmiştir. Engel olmak isteyenler olsa bile sonuçta yine hizmet üretimi gerçekleşmiştir. Onun için ben bütün görev yapan arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

Ayrılırken en hüzünlü tarafın Kastamonu'daki dostluklardan bir nevi uzaklaşmak olduğunu dile getiren Mustafa Kara, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her zaman vali olarak bir kültür ve turizm şehrine atanayım diye düşünmüştüm. O kurgum gerçekleştiği için çok mutluyum. İlk Giresun Valiliği'ne atandığımda orası da bir kültür ve turizm şehri idi, ancak yargı kararıyla benden önceki vali döndüğünde biz Kastamonu'ya geldik. Daha da memnun olduk. Kastamonu'nun çok büyük doğal ve kültürel değerlere sahip olduğunu gördük. Onun için de şevk ve heyecanla çalıştık. Bir şeyler yapmaya gayret ettik. Birlikte verilen emeklerin boşa gitmediğini görüyorum."

Konuşmaların ardından Rektör Bahri Gökçebay, Vali Mustafa Kara'ya Kastamonu ve üniversiteyle ilgili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

(SÖ-BÖ-CMH-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title