Haberler

Kastamonu'da Fenerbahçe Coşkusu

Süper Lig'de Sivaspor'u yenen Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Kastamonu'da coşkuyla kutlandı.

Süper Lig'de Sivaspor'u yenen Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Kastamonu'da coşkuyla kutlandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sokaklara çıkan yüzlerce Fenerbahçe taraftarı saatlerce gönüllerince eğlenerek şampiyonluğu kutladı.

Süper Lig'de şampiyon olan Fenerbahçe yüzlerce taraftarını Kastamonu'da sokağa döktü. Sivas deplasmanında Sivasspor'u yenerek şampiyon olan Fenerbahçe taraftarları Kastamonu'da gönüllerince eğlendiler. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği'nin önünde buluşan taraftarlar davul zurna eşliğinde eğlendiler. Kutlamalar nedeniyle Kastamonu sokaklarında oluşan uzun araç konvoyları nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Kastamonu yöresel kıyafetleriyle hazırlanan davul zurna ekibi eşliğinde eğlenen Fenerbahçe taraftarları daha sonra cUMHURİYET Meydanı'nda buluşarak şampiyon Fenerbahçe sloganları attılar. Polisin çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı kutlamalar kapsamında Fenerbahçeliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar Cumhuriyet Meydanı'nda eğlendiler. - Kastamonu / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title