Haberler

Çaldığı altınları kuyumcuya satmaya çalışan kişi yakalandı

Güncelleme:

Kastamonu'nun Cide ilçesinde 4 ay önce çaldığı altınları kuyumcuya satmaya çalışan şüpheli şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde 4 ay önce çaldığı altınları kuyumcuya satmaya çalışan şüpheli şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Cide ilçesine bağlı Ağaçbükü köyünde 27 Temmuz'da bir evden 4 bin 500 lira, 3 altın yüzük, 3 reşat altın ile altın bileziğin çalınmasının ardından Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi ( Jasat ) ekipleri çalışma başlattı. Jandarma ekiplerince ilçedeki kuyumculara, yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili şüpheli bir durumda bilgi verilmesi istendi. İlçedeki bir kuyumcu, kendisine bozdurmak için altın getiren 17 yaşındaki gencin durumundan şüphelenerek jandarma ekiplerine haber verdi. JASAT ekipleri, kuyumcuya altın satmaya çalışan 17 yaşındaki gencin kimliğinin O.D. olduğunu belirledi. Suçunu itiraf eden O.D. hakkında adli işlem başlatıldı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı, yazılı yaptığı açıklamasında, "Cide'de meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak bölgede bulunan kuyumculara meydana gelen hırsızlık olayı ve çalınan altınlarla ilgili bilgi verilerek herhangi bir şüpheli durumda bilgi verilmesini talep etmesi üzerine; bir kuyumcunun dükkanına gelen bir şahıstan şüphelenmesi ve altınları kabul etmeyerek ve örnek bir davranış göstererek JASAT ekiplerine haber vermesi sonucunda kuyumcunun da büyük katkılarıyla hırsızlık olayının faili yakalanmıştır. Suçun ve suçlunun takibi ve adalete teslimi kapsamında çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz" denildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu Jandarma JASAT Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title