Haberler

Kastamonu'da Bayramlaşma

Kastamonu'da protokol bayramlaşması Küre İlçe Belediye binası salonunda gerçekleştirildi.

Kastamonu'da protokol bayramlaşması Küre İlçe Belediye binası salonunda gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine Ağlı Kaymakamı ve Küre Kaymakam Vekili Serdar Karal, Garnizon Komutanı Mehmet Varol, Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, Emniyet Müdürü Bekir Susam, J. Bölük Komutan Vekili Ege Saygı başta olmak üzere Kurum ve Kuruluş Daire Müdür ve çalışanları, Parti Başkan ve Yöneticileri, STK'lar, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, gurbetten gelenler ve çok sayıda Küreliler katıldı.

Kendilerini bayramlaşma töreninde yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerinin kurban bayramını kutlayan Kaymakam Serdar Karal "İdrak ettiğimiz Kurban Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Böyle bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Başta halkımızın ve tüm İslam aleminin aileleri ve sevdikleri ile birlikte nice mutlu bayramlar geçirmesini diliyor, bayramınızı en içten duygularla tebrik ediyorum" dedi.

Bayramın birinci günü olmasına ve havanında yağışlı olmasına rağmen katılımın yoğun olduğu bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Kamil Aydınlı'da, "Bugün ülkemizin dört bir yanında tüm köy, kasaba, ilçe ve il merkezlerinde vatandaşımız hep birlikte çok önemli günlerimizden birisi olan Kurban Bayramımızı idrak ediyoruz. İlçemizde de bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmenin mutluluğunu gurbetten gelen, ilçe halkımız ve konuklarımızla birlikte yaşıyoruz. Bizlerde bu güzel günde bayramlaşmak için hep birlikte burada toplanmış bulunuyoruz. Bayramlaşma törenine katılan ve bu mutlu günü bizimle paylaşan tüm herkese çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha herkesin bayramını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum" diye konuştu.

Küre'deki Bayramlaşma Protokol tarafından İlçe Emniyet Amirliği ve diğer bazı kuruluşları ziyaretle devam etti.

- KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title