Haberler

Kastamonu'da AK Parti 2, CHP 1 Milletvekili Çıkardı

KASTAMONU'da oy sayımı tamamlanırken AK Parti 2, CHP ise 1 milletvekili çıkardı.

KASTAMONU'da oy sayımı tamamlanırken AK Parti 2, CHP ise 1 milletvekili çıkardı.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde Kastamonu'da kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Hakkı Köylü ve Metin Çelik, CHP'den ise Hasan Baltacı yeni dönemin milletvekili oldu.

Hakkı KÖYLÜ (AK Parti): Kastamonu'nun Devrekani ilçesine bağlı Çorbacı köyünde 1948 yılında dünyaya gelen Hakkı Köylü, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Kütahya Emet'te Cumhuriyet Savcısı olarak meslek hayatına başlayan Köylü, sırasıyla Gürün, Mardin, İskenderun, Erzurum ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ardından Kastamonu Bölgesi Cezaevleri İzleme Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 22, 23 ve 24'üncü dönemlerde Kastamonu Milletvekili seçildi. 22'nci Dönem'de Adalet Komisyonu Üyeliği, 23 ve 24'üncü dönemlerde Adalet Komisyonu Başkanvekilliği yaptı. Köylü, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Metin ÇELİK (AK Parti): Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde 1977 yılında dünyaya gelen Metin Çelik, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 2000 yılından beri Kastamonu'da serbest avukatlık yapan Çelik, 2002'den bugüne kadar AK Parti'de çeşitli görevlerde bulundu. 25 ve 26'ncı dönemlerde Kastamonu Milletvekili seçilen Çelik, Milli Savunma Komisyonu Üyeliği ve Türkiye-Portekiz Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerinde yer aldı. Orta düzeyde İngilizce bilen Çelik, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hasan BALTACI (CHP): Sinop'un Boyabat ilçesinde 1978 yılında dünyaya gelen Hasan Baltacı, Kastamonu'da lise eğitimini tamamladıktan sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünü bitirdi. Kendisine ait firmada harita mühendisliği yapmaya başlayan Baltacı, 2018 yılında yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 36'ncı Olağan Kongre'de Kastamonu İl Başkanı olarak seçildi. Baltacı evli ve 1 çocuk babası.

- Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Kastamonu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title