Haberler

Kasko ve Sigorta Şirketlerini Dolandırdıkları İddiasıyla Gözaltına Alınan 22 Şahıs Adliyeye Sevk...

Kasko ve sigorta şirketlerini dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 22 şahıs adliyeye sevk edildi

BURSA - Bursa'da kasko ve sigorta şirketlerini dolandıran 22 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarının çözüme kavuşturulması için operasyon başlattı. İl genelinde ehliyetsiz araç kullanıp maddi hasarlı trafik kazası yapan şahıslara ulaşarak yeni kaza yapılmış gibi evrak tanzim eden, tek taraflı maddi hasarlı kazalarda ise iki aracın karıştığı gibi evrak düzenledikleri belirlenen şüpheliler tespit edildi. Çok sayıda maddi hasarlı kazada usulsüzlük yaptığı belirlendi. Bu yöntem ile kasko ve sigorta şirketlerini dolandırdıkları tespit edilen şahıslara, Bursa merkezli 4 ilde yapılan operasyon düzenlendi. Operasyonlar neticesinde şüpheli 22 şahıs gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerinin ardından 22 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sigorta 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title