Haberler

Kask Aynı Kızlar Farklı

Can Bonomo'nun Aşk Hayatındaki Hızına Yetişilmiyor..

Can Bonomo'nun aşk hayatındaki hızına yetişilmiyor. Geçtiğimiz aylarda Berrak Tüzünataç birlikte olan Bonomo'nun adı son günlerde Hazal Kaya ile anılıyordu. Ancak şarkıcı gönlünü manken Didem Soydan'a kaptırdı.

Ünlü manken Didem Soydan, tasarımcı Mehtap Elaidi'nin İstanbul Moda Haftası'nın ilk gününde düzenlediği defilede podyuma çıktı.

Soydan ve Bonomo, gecenin sonunda etkinlik alanından Bonomo'nun motosikletiyle ayrıldı.

Ünlü manken motosiklete binerken sevgilisinin yanında getirdiği kaskı taktı. İngiliz bayrağı desenli o kaskı, Bonomo'nun eski sevgilileri Berrak Tüzünataç ve Seda Bakan da kullanıyordu.

TUTKULU BİR BİRLİKTELİK

Bir defile öncesi Didem Soydan'la karşılaşan Çağla Şıkel, ünlü mankenin çok heyecanlı olduğunu, Can Bonomo'nun hayatına bir ışık gibi girdiğini, çok tutkulu bir birliktelik yaşadıklarını söylediğini belirtti.

KASK OLAY OLDU

Can Bonomo'nun sevgililerine aynı kaskı vermesi, magazin kulislerinde tartışma konusu oldu. Kimileri; "Başka kask mı yok?, "İnsan kaskı değiştirir", "Çok ayıp, insan biraz saygı gösterir" derken kimileri de "Aynı kaskı taktılarsa ne olmuş yani" yorumlarında bulundu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Berrak Tüzünataç Didem Soydan Hazal Kaya Can Bonomo Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title