Haberler

Kasımpaşa'nın Yabancı Kontenjanına İtirazı Yok

ERKAN TİRYAKİ - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın kulüp başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz, yabancı kontenjanıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) vermiş olduğu karara saygı duyduklarını söyledi.

Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını çıkan karara göre sürdürdüklerini anlatarak, "Yabancı kontenjanının artması için ısrarcı değildik. Göndermemiz gereken ve alacağımız oyuncular var. Bunlarla alakalı kulüp olarak çalışmamızı yaptık. Yabancı kontenjanı konusunda bir sıkıntımız yok" diye konuştu.

"Djalma'yı istiyoruz"

Öksüz, geçen sezon Portekiz'in Porto takımından kiralık olarak alınan Angolalı futbolcu Djalma Campos'u tekrar kadrolarına katmak istediklerini dile getirdi.

Belçika'nın Club Brugge ekibinden Hollandalı savunma oyuncusu Ryan Donk'u kadrolarına kattıklarını hatırlatan Öksüz, "Transferle ilgili net bir şey yok. Biten transfer olursa kamuoyuyla paylaşırız. Djalma konusunda ise kulübüyle görüşmelerimiz devam ediyor. Djalma'yı gelecek sezonda kadromuzda görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Gaziantepspor'dan kiralık haklarını aldıkları ve bonservisi Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında bulunan Boşnak futbolcu Senijad İbricic hakkında da konuşan Öksüz, "İbricic ile herhangi bir transfer girişimiz olmayacak" şeklinde görüşlerini aktardı.

"Ernst bize çok şey kattı"

Geçen sezonun başında Beşiktaş'tan transfer edilen ve takımın kaptanlığını yapan Ernst'in 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen futbolu bırakmasını da değerlendiren Hasan Hilmi Öksüz, şunları kaydetti:

"Ernst ile 1 yıl daha sözleşmemiz vardı. Sözleşmesi bitince futbolu bırakacaktı. Bizim için sürpriz bir karar olmadı ama sonuçta kendi taktiridir. Hem futbolculuk kalitesiyle hem de efendiliğiyle bizim takımımıza katkıda bulundu. Türkiye'de kalitesini ispat etmiş bir isimdi. Bundan sonraki hayatında Ernst'e başarılar diliyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title