Haberler

Kasımpasa'nın Antalya Kampı Devam Edıyor

Antalya'nin Alanya İlcesinde Kamp Yapan Kasimpasa, Bulgaristan 1. Lig Takimlarindan Belasitza Petrich Takimi ile Bir Hazirlik Maci Yapti. Alanyaspor Tesisleri'nde Yapilan Macta Kasimpasa, Bulgar Temsilcisini 2-0 Maglup Etti.

Antalya'nin Alanya ilcesinde kamp yapan Kasimpasa, Bulgaristan 1. Lig takimlarindan Belasitza Petrich takimi ile bir hazirlik maci yapti. Alanyaspor Tesisleri'nde yapilan macta Kasimpasa, Bulgar temsilcisini 2-0 maglup etti.

Turkcel Super Lig'in dibine demir atan Kasimpasa, lige verilen arayi Antalya'da kamp yaparak degerlendiriyor. Super Lig'in 21. haftasinda deplasmanda Ankaraspor ile karsilasacak olan mavi-beyazli takim, bugun Alanyaspor Tesisleri'nde Bulgaristan 1. Lig takimlarindan Belasitza Petrich ile bir hazirlik maci yapti. Kasimpasa, karsilasmayi 44. dakikada Ozgur ve 76. dakikada Sergio'nun attigi gollerle 2-0 kazandi. Belasitza Petrich takimi, 74. dakikada Orlavski ile penalti atisindan yararlanamadi.

Kasimpasa'nin ara transferde kadrosuna dahil ettigi Kamerunlu genc stoper Desire de karsilasmanin ilk yarisinda forma giydi.

Kasimpasa Teknik Direktoru Ugur Tutuneker, Fransiz golcu Jonathan Kahne Tehoue'nin Konyaspor'a transferinin bilgisi dahilinde olmadigini soyledi. Transferi Tehoue'nin de istedigini ve karari tamamen yonetim kurulunun verdigini dile getiren Tutuneker, "Tehoue gitmek istiyordu. Biz de gitmek isteyen oyuncunun onunu acmak istedik. Kafasinda bazi sikintilari da vardi. Parasal konularda ise hicbir bilgim yok" dedi.

Ligden dusen takim olsalar dahi kalan 14 macta iyi futbol oynamayi hedeflediklerini belirten Ugur Tutuneker, "Ligdeki konumumuz belli ancak biran once 3 puana ihtiyacimiz var. Besiktas ve Kayserispor maclarinda iyi mucadele ettik ancak sonuc gelmedi. Tabi sadece iyi oynamak yetmiyor, mutlaka 3 puan da lazim. Biran once morale ihtiyacimiz var. Sonuna kadar mucadelemizi surdurecegiz" diye konustu.

(RY-AT-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title