Haberler

Kasımpaşa Lige Tutundu

Kasımpaşa, Turkcell Süper Lig'in 26. Haftasında Kendi Sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 Mağlup Ederek Ligde Kalma Umutlarını Sürdürdü.

Kasımpaşa, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek ligde kalma umutlarını sürdürdü.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, maç sonrası yaptığı açıklamada, kendileri için hayati önemi olan bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Son 7-8 haftadır iyi mücadele ediyoruz. Bugün takımın oyunundan memnun değilim, ama mücadele ederek kazanmasını bildik. Ligde kalmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacakları maçta sahaya puan veya puanlar almak için çıkacaklarını söyleyen Tütüneker, "Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray'a karşı nasıl oynadıysak, Fenerbahçe'ye karşı da öyle oynayacağız. Rakibimiz karşısında korkmadan iyi mücadele ederek, Kadıköy'den puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Tütüneker, kendi sahalarında oynadıkları ilk maçta seyirci atmosferinin oyuncularını havaya soktuğunu, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu atmosferin olmadığını sözlerine ekledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, Kasımpaşa karşısında oyunun büyük bölümünü rakip sahada oynamalarına karşın mağlup olduklarını ifade ederek, "Kendi hatamızdan yediğimiz bir golle maçı kaybettik" dedi. Devre arasında yaşanan olaylarla ilgili olarak ise Avcı, "İdareci konumunda kulübede oturan insanların bu şekilde davranmaması lazım. Tesis çok güzel olmuş, ama buraya gelecek takımlara özellikle devre arasında tünel girişi için uyarıda bulunuyorum" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golcü futbolcusu İbrahim Akın, Kasımpaşa'nın kendilerinden daha fazla 3 puanı istediğini belirterek, "Buraya kazanmak için geldik, ama Kasımpaşa bizden daha istekliydi. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz de önümüzdeki hafta oynayacağımız Beşiktaş maçından iyi bir sonuçla ayrılmayı hedefliyoruz. Bulunduğumuz yer tehlikeli. Bu maçı kaybetmemiz bizim için kötü oldu. Beşiktaş maçından puan veya puanlarla ayrılarak bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Erman da, maça çok kötü başladıklarını kaydederek, "İlerleyen bölümlerde daha iyi oynamaya çalıştık, ama üzerimizde bir stres oluştu diye düşünüyorum. Kasımpaşa'yı tebrik ediyorum, buraya gelecek takımlara da Allah yardım etsin diyorum. Geçen hafta daha iyi oynamıştık, bu hafta rakibi ciddiye almadık ve bunun cezasını ödedik" dedi.

Kasımpaşalı futbolcu Faruk ise, bu maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "Ligde birçok takım puan kaybetti. Bu sene ilginç bir lig yaşanıyor. Gerçekten mücadele gücü yüksek bir lig yaşıyoruz bu sene. Herkes istekli, herkesin form düzeyi en üst seviyede. Geçtiğimiz yıllarda bu haftalara gelindiğinde futbolcular kendilerini salardı, ben bu sene kimsenin salacağını sanmıyorum. Bugün rakibimiz karşısında iyi mücadele ederek, sahadan galibiyetle ayrıldık. Sahamızda ilk maçımızı oynadık, eğer sezon başından beri kendi sahamızda oynasaydık ligde daha farklı bir konumda olabilirdik. Atatürk Olimpiyat Stadı gerçekten zor bir stat. Bu statta her şey çok farklı olacak. Ligden düşmeyeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Erhan ise, bu sene ilk kez kendi sahalarında oynadıklarını ifade ederek, "Onun için bizim için önemli bir maçtı. İlk yarı iyi oynadık, ikinci yarı skoru korumaya gittik. Son haftalarda iyi oynuyoruz. İnşallah bu takım iyi yerlere gelecek. Biz daha önce bu sahada oynasaydık her şey daha farklı olurdu. Üstümüzdeki rakiple aramızdaki puan farkı 5'e düştü, eğer 5'e düşürdüysek rakiplerimizi yakalayabilir, geçebiliriz de" diye konuştu.

(İY-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title